Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Συνάντηση Καρκούλια με το Σύλλογο Αχαιών του Τορόντο

Πάτρα:Συνάντηση Καρκούλια με το Σύλλογο ...

Συζητήθηκαν και διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας

Συνάντηση με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Αχαιών του Τορόντο του Καναδά είχε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χάρης Καρκούλιας στα γραφεία της επιχείρησης.

Στην εποικοδομητική  συνάντηση που έγινε σε ζεστή ατμόσφαιρα, εκ μέρους του Συλλόγου παρέστησαν η πρόεδρός του Ειρήνη Ντότσικα και τα μέλη Νίκος Σαράντης και Σπύρος Ντότσικας.

Ο Σύλλογος Αχαιών του Τορόντο συνέλαβε αποφασιστικά και βοήθησε την αποστολή του Δήμου Πατρέων και των Πατρινών αθλητών  στους πρόσφατους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες στο Windsor του Καναδά, που πραγματοποιήθηκαν από 14 έως 19 Αυγούστου.

Στη συνάντηση με τον Χάρη Καρκούλια συζητήθηκαν και διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας του συλλόγου με την Κοινωφελή στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού και αποφασίστηκε η υποστήριξη της Κοινωφελούς στον αποκριάτικο χορό που θα διοργανώσει ο σύλλογος την περίοδο του Καρναβαλιού. Η υποστήριξη θα υλοποιηθεί  μέσω της τεχνογνωσίας και της παροχής φυλλαδίων και αναμνηστικών προϊόντων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ζήτησε από το Σύλλογο την ενεργή συμμετοχή των ομογενών Αχαιών του Τορόντο στο Πατρινό Καρναβάλι, κάτι που αποδέχτηκαν θερμά τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture