Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το 3ήμερο της τζαζ στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το...

Τα εισιτήρια θα διατίθενται προς πώληση από τις 25 Ιουνίου 2013

Την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου θα αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για το τριήμερο «Jazz+Πράξεις 2013» του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα σημεία προπώλησης που είναι το βιβλιοπωλείο Discover στην οδό Πατρέως, το δισκοπωλείο Musical στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και τα Οπτικά Καραμούζης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά βραδιά είναι 10€ ενώ θα υπάρχει και το ενιαίο εισιτήριο για όλο το τριήμερο που θα κοστίζει 22 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το μίνι φεστιβάλ "Jazz +Πράξεις" συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής.

Μεγάλα ονόματα και καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το εξωτερικό όπως οι Μισέλ Πορτάλ, Βίνσεντ Πιρανί  θα βρεθούν στην Πάτρα και οι συναυλίες τους θα κοσμήσουν το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2013, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων το καλοκαίρι.

Συνολικά τέσσερα σχήματα και 18 μουσικοί θα βρεθούν στον ειδυλλιακό καταπράσινο χώρο του Αίθριου του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου για τρεις μέρες απευθυνόμενοι στους φίλους της τζαζ και όχι μόνον.

Το JAZZ+ΠΡΑΞΕΙΣ 2013 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 27 Ιουνίου,  στις 21.00 με τους Groovin High και το σχήμα Nικόλας Αναδολής Τρίο.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ώρα: 21.30, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους Σταύρο Λάντσια & Κρόταλα - «Το Ποτάμι του Χρόνου» και το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 21.30 τους Michel Portal-Vincent Peirani.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture