Την Πέμπτη το βράδυ
Το «ΤΡΙΚΥΚΛΟ» συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο "BIKINI Beach Bar" (22.00) στον Άγιο Βασίλειο.
Θα παρουσιαστούν σημαντικές δημιουργίες από συνθέτες του παρελθόντος (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου, Λοϊζου κ.α.), φτάνοντας μέχρι και το σύγχρονο ρεπερτόριο σε τραγούδια των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σ. Μάλαμα, Περίδη, Παπάζογλου κ.α.
Η επιλογή του προγράμματος έγινε με σκοπό να αναδειχθούν τραγούδια-σταθμοί των τελευταίων δεκαετιών (1960 - 2010), ενώ κι ένα μικρό δείγμα προσωπικών τους συνθέσεων θα συμπληρώσει την εν λόγω μουσική βραδιά.
Το «ΤΡΙΚΥΚΛΟ» απαρτίζεται από τους:
Πάνο Καββαθά (κιθάρα, τραγούδι),
Σπύρο Δελέγκο (μαντολίνο, λάφτα, τραγούδι)
και Ηλία Λαμπρόπουλο (βιολί, τρομπέτα, φλικόρνο, τραγούδι)
Είσοδος ελεύθερη
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








