Η ταινία θα προβάλλεται από τις 11 Απριλίου 2013 στις Ελληνικές αίθουσες και στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε της Πάτρας
Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Ντέρεκ Σιανφράνς με τίτλο «The Place beyond the pines - Στο Τέλος του Δρόμου» όπου ξανασυνεργάζεται με τον 33χρονο Καναδό σούπερ σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ (έναν από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον πλανήτη) βγαίνει από τις 11 Απριλίου στις Ελληνικές αίθουσες, από την εταιρεία διανομής Seven Films.
Στο κοινωνικοδραματικό αυτό φιλμ συμπρωταγωνιστεί στο ρόλο της Ρομίνα, η Εύα Μέντες, η 39χρονη καλλονή (ηθοποιός και μοντέλο) που έχει γεννηθεί στο Μαιάμι από Κουβανούς γονείς, η οποία και είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ξανθό Γκόσλινγκ.
Μάλιστα οι δυο τους εμφανίστηκαν παρέα τόσο στην πρεμιέρα της ταινίας τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά όσο και στην επίσημη πρεμιέρα του φιλμ στη Νέα Υόρκη στις 28 Μαρτίου 2013.
Στη φωτ. από το σάιτ justjared, οι σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ, Μπράντλει Κούπερ και Εύα Μέντες στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Landmark Sunshine Cinema στη Ν. Υόρκη.
Στη φωτ. από το σάιτ justjared, οι σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ, Μπράντλει Κούπερ και Εύα Μέντες στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Landmark Sunshine Cinema στη Ν. Υόρκη.
Στην ταινία παίζουν ακόμα ο Ρέι Λιότα, ο Μπρους Γκρίνγουντ και οι Ρόουζ Μπερν και Μπεν Μέντελσον. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «The Place Beyond the Pines» επανένωσε τον σκηνοθέτη Ντέρεκ Σιανφράνς με τον Γκόσλινγκ, τρία σχεδόν χρόνια μετά το Ανεξάρτητο κοινωνικοερωτικό φιλμ «Blue Valentine» όπου συμπρωταγωνιστούσε η Μισέλ Γουίλιαμς.
Σύμφωνα με το στόρι, ο Λουκ (Ράιαν Γκόσλινγκ) είναι ένας μοτοσικλετιστής κασκαντέρ, που περιοδεύει με ένα θίασο από πόλη σε πόλη, κάνοντας το λεγόμενο «γύρο του θανάτου». Στο πέρασμα του από το Σενέκταντυ, στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης, θα θελήσει να ξαναβρεί μια χαμένη του αγάπη, τη Ρομίνα (Εύα Μέντες).
Εκεί θα ανακαλύψει ότι όσο έλειπε, απέκτησε ένα γιο, το Τζέισον. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τη ζωή στους δρόμους, και να βρει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένεια που μόλις ανακάλυψε ότι έχει.
Ο νέος του εργοδότης (Μπεν Μέντελσον) βλέπει φιλοδοξία και ταλέντο στο νέο του υπάλληλο, και τον εμπλέκει σε μια σειρά παρανομιών όπως τραπεζικές ληστείες, κάτι που θα τον τοποθετήσει έτσι, υπό τη στενή επίβλεψη ενός φιλόδοξου αστυνομικού, του Έιβερι Κρος (ρόλο που ερμηνεύει ο 38χρονος Μπράντλεϋ Κούπερ του «The Hangover» αλλά και του «Οδηγού Αισιοδοξίας» που φέτος του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου).
Στο μεταξύ όπως διαβάσαμε στο σάιτ e-go.gr, η ταινία «Στο Τέλος του Δρόμου» ξεκινά με μία σχεδόν τρίλεπτη σκηνή της ταινίας, όπου ο θεατής βλέπει τον πρωταγωνιστή Ράιαν Γκόσλινγκ να ετοιμάζεται για το σόου του.
Η κινούμενη κάμερα εντοπίζει τον κασκαντέρ Λουκ ημίγυμνο και στη συνέχεια τον ακολουθεί ανάμεσα στα περίπτερα του τσίρκου, μέχρι να φτάσει πίσω από την τέντα που θα παρουσιάσει το επικίνδυνο νούμερό του.
Η πλάτη του Ράιαν Γκόσλινγκ (φωτ. από το wmagazine).

Η πλάτη του Ράιαν Γκόσλινγκ (φωτ. από το wmagazine).
Ο σκηνοθέτης Σιανφράνς, όπως σχολιάζει το e-go.gr, «παίζει» με τον πρωταγωνιστή του, φιλμάρει το καλογραμμωμένο κορμί του, τα ρούχα του, τα τατουάζ του, συστήνοντας στο κοινό τον πρώτο εκ των δύο μαχητών του, τον οδηγό επιδείξεων που θα μπλέξει με τον υπόκοσμο προκειμένου να υποστηρίξει οικονομικά την οικογένειά του.
Απέναντί του θα βρει τον αδιάφθορο και φιλόδοξο αστυνομικό (Μπράντλεϊ Κούπερ) και η συνάντησή τους θα εξελιχθεί στη συνέχεια της ταινίας σε μία προσωπική μάχη.
Η πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Σιανφράνς με τίτλο «Brother Tied» είχε κάνει αίσθηση στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα και αφορούσε τις αδερφικές σχέσεις.
Το «Blue Valentine» τις συζυγικές σχέσεις και τη φθορά του έρωτα ενώ το «Στο Τέλος του Δρόμου» μιλά για τη σχέση πατέρα και γιου. «Ένα θέμα που είναι κοινό σε όλες, είναι η φύση της ανδρικής ταυτότητας, η επανεφεύρεση ή η μεταμόρφωση του εαυτού ενός άνδρα για ένα διάστημα. Νιώθω ότι το σινεμά είναι ένα μέρος όπου αποκαλύπτονται μυστικά.
Ένα μέρος που μπορούμε να ταξιδέψουμε στα πιο ενδόμυχα μέρη της ψυχής, μέσα σε σπίτια και κρεβατοκάμαρες, και να γίνουμε μάρτυρες πολύ ιδιωτικών στιγμών που μπορεί να αντανακλούν και τις δικές μας στιγμές», ανέφερε σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης.
Επιμέλεια-Τ. Μαρτάτος
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr







