Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρυσές δουλειές τα ενεχυροδανειστήρια στην Πάτρα

Χρυσές δουλειές τα ενεχυροδανειστήρια στην Πάτρα
Ξανάλατος Νίκος

Αφήνουν ότι πολύτιμο έχουν οι Πατρινοί για λίγα ευρώ

Ακόμα και φυλλάδια όπως αυτό της φωτογραφίας μας, μοιράζουν τα ενεχυροδανειστήρια της πόλης σε όλα τα σημεία της. Η οικονομική κρίση και η ανάγκη για μετρητά, από όσους έχουν αδυναμία  να τα βρουν με άλλους τρόπους, έχει οδηγήσει όλο και περισσοτέρους συμπολίτες σε αυτή την λύση.

Για λίγες δεκάδες ευρώ, αφήνουν ενέχυρο ότι πολύτιμο έχουν από κοσμήματα, ακριβά ρολόγια, μέχρι και χρυσά δόντια! Πολλές φορές μάλιστα είναι αναγκασμένοι να βάλουν ενέχυρο κάτι, που μπορεί να μην είναι μεγάλης οικονομικής αξίας, είναι όμως τεράστιας συναισθηματικής. Πάντα με την ελπίδα να το πάρουν πίσω, όταν τα πράγματα θα… καλυτερεύσουν. Πόσοι το καταφέρνουν είναι μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο, γιατί η ντροπή για την επιλογή, κάνει τους πολίτες  να μην θέλουν να δώσουν περισσότερα στοιχεία.

Τέτοιου είδους επιχειρήσεις ήταν λίγες στην Πάτρα. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν αρχίσει να αυξάνονται, καθώςέχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι πολίτες που ψάχνουν για λίγα μετρητά, αλλά πλέον βρίσκουν τις πόρτες των Τραπεζών κλειστές. Γιατί, αυτές οι μορφές δανεισμού ευδοκιμούν εκεί που το Τραπεζικό σύστημα είναι σκληρό και αδυσώπητο

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις