Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με Θάνο Μικρούτσικο σήμερα η πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Με Θάνο Μικρούτσικο σήμερα η πρεμιέρα το...
Νασοπούλου Δέσποινα

Στις 9.30 το βράδυ στο Κάστρο

Πρεμιέρα σήμερα για το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας με τον Θάνο Μικρούτσικο ο οποίος μας ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, περιστοιχισμένος από τρεις αγαπημένους ερμηνευτές. Ο Χρήστος Θηβαίος ερμηνεύει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου που έχει πει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη νεολαία.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, αποδίδει με το δικό της προσωπικό στίγμα τραγούδια που παντρεύουν το παλιό με το νέο. Σ' αυτό το μουσικό ταξίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Κούτρας, ο πρώτος ερμηνευτής του ιστορικού έργου "Σταυρός του Νότου" του Νίκου Καββαδία (που φέτος γιορτάζουμε τα 100 χρόνια από τη γέννησή του), έργο το οποίο τραγουδιέται ασταμάτητα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και έχει αγαπηθεί από τρεις γενιές Ελλήνων.

Τους τέσσερις καλλιτέχνες συνοδεύει μια ορχήστρα από επίλεκτους μουσικούς: Θύμιο Παπαδόπουλο (πνευστά), Δημήτρη Σινογιάννη (κιθάρες),Χρήστο Βογιατζή (μπάσο), Άκη Γαβαλά (τύμπανα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture