Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται το τελευταίο φιλμ του "Twilight" στις αίθουσες την άλλη εβδομάδα

Έρχεται το τελευταίο φιλμ του "Twil...

Την Τετάρτη 14/11 θα πραγματοποιηθεί ειδική προβολή σε πολλά σινεμά της Odeon ανά την Ελλάδα, των 2 τελευταίων ταινιών, "Λυκόφως, Χαραυγή"

Το απόλυτο κινηματογραφικό φαινόμενο «Twilight-Λυκόφως» φτάνει στο τέλος του με την 5η και τελευταία ταινία της δημοφιλούς σειράς, «Το Λυκόφως, Χαραυγή, μέρος 2-The Twilight Saga, Breaking Dawn part 2» σε σκηνοθεσία του Μπιλ Κόντον που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες (και στην Πάτρα στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε) στις 15 Νοεμβρίου, μία μέρα νωρίτερα από τις ΗΠΑ.

Στο φιλμ που από το τρέιλερ του υπόσχεται ένα επικό, συναρπαστικό φινάλε, πρωταγωνιστούν και πάλι ο Ρόμπερτ Πάτινσον, η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Τέιλορ Λότνερ, ο κέλαν Λουτζ, κ.α.

Σύμφωνα με το σενάριο, μετά τη γέννηση της Renesmee (την υποδύεται η Μακένζι Φόι), της κορούλας του Έντουαρντ Κάλεν και της Μπέλα που έχει γίνει πια κι αυτή βαμπίρ, οι Κάλεν συγκεντρώνουν βρικόλακες άλλων οικογενειών, προκειμένου να προστατεύσουν το παιδί από έναν ψευδή ισχυρισμό που φέρνει την οικογένεια αντιμέτωπη με τους κακούς Βολτούρι που θέλουν να την σκοτώσουν.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας διανομής Odeon, οι θαυμαστές της σειράς ταινιών «Λυκόφως» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική βραδιά αποκλειστικά  στους κινηματογράφους Odeon της χώρας όπου θα δουν μαζί τις δύο ταινίες «Χαραυγή» και «Χαραυγή, μέρος 2ο» με ενιαίο εισιτήριο των 10 ευρώ.

Οι προβολές έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη 14/11 στις 21.30 και στις 00.00 τα μεσάνυχτα στις αίθουσες Kosmopolis Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 73), Odeon Starcity (Λεωφ. Συγγρού 111 Ν. Κόσμος), Odeon Πλατεία (Τσιμισκή 43 & Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη), Odeon στο Talos Plaza (Σοφ. Βενιζέλου, Μίνωος & Πελασγών, Τάλως Ηρακλείου), Odeon Paralimnio (Paralimnio Ioannina fun park περιοχή Βοτανικός, Ιωάννινα), Odeon Cosmos (Δαγκλή, Καραολή και Ελπίδος, Ξάνθη), Odeon Κομοτηνής (Kosmopolis Park, περιοχή Νέας Μοσυνούπουλης) και Odeon Metropol στη Ρόδο (Βύρωνος & Βενετοκλέων).

*Στην Πάτρα, την ίδια μέρα, δηλαδή την Τετάρτη 14/11 θα πραγματοποιηθεί ειδική 1η προβολή μόνο όμως της τελευταίας ταινίας στις 12 τα μεσάνυχτα στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture