Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Αυξητικοί Παράγοντες: H "επανάσταση" στη θεραπεία τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες

Αυξητικοί Παράγοντες: H "επανάσταση...

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, το επικεφαλής επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD θα βρίσκεται στην Πάτρα

Μία νέα θεραπεία τριχόπτωσης που παρουσιάζει  εντυπωσιακά αποτελέσματα εφαρμόζεται πλέον και στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την κλινική μαλλιών BERGMANN KORD σε συνδυασμό με τις μη φαρμακευτικές θεραπείες τριχόπτωσης της κλινικής.

Πρόκειται για  καινοτόμο μέθοδο που αξιοποιεί  τα αιμοπετάλια του αίματος, τα οποία είναι πλούσια σε Αυξητικούς Παράγοντες (Growth Factors).

Οι Αυξητικοί Παράγοντες χαρακτηρίζονται από αναγεννητικές & αναπλαστικές ιδιότητες και ειδικά για την περίπτωση της τριχόπτωσης μπορούν & επιτυγχάνουν την επανενεργοποίηση των αδύναμων ενήλικων βλαστοκυττάρων του τριχωτού της κεφαλής και κατ΄ επέκταση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν, ώστε να είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα, υγιή μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση στα υπάρχοντα μαλλιά.

Από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, το επικεφαλής επιστημονικό επιτελείο της BERGMANN KORD θα βρίσκεται στην Πάτρα εξασφαλίζοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους δωρεάν διάγνωση για την τριχόπτωση.

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, η BERGMANN KORD έχει εξασφαλίσει ειδικές, μειωμένες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση μαλλιών, Θεραπείες τριχόπτωσης, Θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες, Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Προσθετική Μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων), που θα ισχύουν αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους που θα προσέλθουν στις παραπάνω ημερομηνίες και αποκλειστικά για το επιστημονικό κέντρο της BERGMANN KORD στην Πάτρα.

Για την έγκαιρη διευθέτηση του ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 2610 424545.

BERGMANN KORD Πάτρας

Βόλου 63Α ∙ Κάτω Συχαινά (έναντι θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ) ∙ Τηλ. 2610 424545

Website: www.kord.gr ∙ E-mail: [email protected].

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being