Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η παιδική παράσταση «Ο χοντρούλης και η Τίτη» ανεβαίνει αυτό το σαββατοκύριακο στο θέατρο Απόλλων

Η παιδική παράσταση «Ο χοντρούλης και η ...

Πρόκειται για μία παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και του Ιονίου Θεάτρου σε συνεργασία με τη σχολή χορού Χορόδραση και την ΘΟΕΠΠ

Το ΔΗ.ΘΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο του θεσμού "Πατρινοί δημιουργοί" και η Σχολή χορού «Χορόδραση», σε συνεργασία με την Θ.Ο.Ε.Π.Π. (Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πάτρας), θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ο χοντρούλης και η Τίτη» του Ανδρέα Αδαμόπουλου στο Δημοτικό θέατρο «Απόλλων».

Οι τρεις παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί να δοθούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

«Ο χοντρούλης και η Τίτη» είναι μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με ζωντανή μουσική, χορό, τραγούδι και φαντασία.

Τη μουσική και τα κείμενα υπογράφει ο Πατρινός μουσικός Ανδρέας Αδαμόπουλος, τη σκηνοθετική επιμέλεια και την κινησιολογία του χορού των χρωμάτων, ανέλαβε ο Διονύσης Βούλτσος, τις χορογραφίες έκανε η Βίκυ Αγόρα και τους φωτισμούς, ο Νίκος Σωτηρόπουλος.

Τον χοντρούλη ερμηνεύει ο Βασίλης Παπαδόπουλος και την Τίτη η Ελένη Χουνουζίδου, μαθητές του Θεατρικού Εργαστηρίου της Σχολής χορού «ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ». Στο ρόλο του αφηγητή, εμφανίζεται ο Διονύσης Βούλτσος.

Η μουσική ζωντανεύει στη σκηνή με τους Ανδρέα Αδαμόπουλο στο πιάνο, Νίκο Μαυρίδη στο βιολί και Ιβάν Νικολάου στο βιολοντσέλο.

Από τη Σχολή χορού «ΧΟΡΟΔΡΑΣΗ» εμφανίζονται η Λαμπρινή Βαρέλη, η Εύη Δανιά, η Βάσω Μακρή, η Γεωργία Σακκά και σε έκτακτη συμμετοχή, η Μαρίνα Αγγελάτου.

Από μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου της Σχολής χορού «Χορόδραση» και της Θ.Ο.Ε.Π.Π., απαρτίζεται ο χορός των χρωμάτων. Ένα σύνολο ανθρώπων, που χτίζουν ονειρικά στη σκηνή, τον περιβάλλοντα κόσμο των ηρώων, του χοντρούλη και της Τίτης.

Στο χορό των χρωμάτων συμμετέχουν η Μάσιγκα Αδαμοπούλου, η Μαριετίνα Βαρβαρίγου, η Άρτεμις Βούλτσου, η Μαίρη Ζάγκλα, ο Χαράλαμπος Κατραβάς, η Κίρα Μουμλάντζε, η Σοφία Μπάσιου, ο Άκης Νικολόπουλος, η Αναστασία Ντόντη, η Σοφία Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Παπαμέτης και η Γωγώ Τζιώρα.

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Διεύθυνση παραγωγής: Ιόνιο Θέατρο.

Κρατήσεις θέσεων-Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου Απόλλων-Τηλ.ταμείου: 2610273613.

Η παράσταση «Ο Χοντρούλης και η Τίτη» πρωτοπαρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture