Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έρχεται το "Εκκλησία TV"

Έρχεται το "Εκκλησία TV"
Πετρή Σμαρώ

Σε συνεργασία με τον 4Ε

Τον δικό της τηλεοπτικό σταθμό αποκτάει σύντομα η Εκκλησία της Ελλάδας, αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί εδώ και χρόνια με επιτυχία τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας τον  "4Ε" που μεταδίδεται και στο διαδίκτυο αλλά και δορυφορικά.

Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ιεραρχίας, Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο, η Εκκλησία της Ελλάδος φαίνεται πως βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση σταθερής τηλεοπτικής παρουσίας, με συμφωνία που είναι έτοιμη να κλείσει με τον  τηλεοπτικό σταθμό 4Ε. Όπως επεσήμανε, δεν  πρόκειται για εξαγορά του σταθμού, αλλά για συνεργασία και χρήση τηλεοπτικού χρόνου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου την περασμένη Πέμπτη συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού σε συνεργασία με το κανάλι 4Ε της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.

Ο μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος, ενημέρωσε το σώμα της Ιεραρχίας για τις επαφές που είχε, ως επικεφαλής σχετικής επιτροπής, με τους υπευθύνους του Τηλεοπτικό Σταθμού 4Ε, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία.

Ο ίδιος, τόνισε ακόμη μία φορά την ανάγκη για την τηλεοπτική παρουσία της Εκκλησίας και σημείωσε την επιθυμία των υπευθύνων του Τηλεοπτικού Σταθμού 4Ε να συνεργαστούν με την Ιερά Σύνοδο.

Η λειτουργία τηλεοπτικού σταθμού από την Εκκλησία της Ελλάδας, ήταν ένα από τα σχέδια του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που φαίνεται πως υλοποιεί ο διάδοχος του Ιερώνυμος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις