Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Τριχόπτωση: Νέα επίσκεψη της BERGMANN KORD στην Πάτρα με δωρεάν διάγνωση και νέες, μειωμένες τιμές!

Τριχόπτωση: Νέα επίσκεψη της BERGMANN KO...

Από την Τετάρτη 10 έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Από την Τετάρτη 10  έως και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, οι επικεφαλής της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD  θα βρίσκονται στην Πάτρα εξασφαλίζοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους δωρεάν διάγνωση για την τριχόπτωση.

Επιπλέον, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, η BERGMANN KORD έχει εξασφαλίσει ειδικές, μειωμένες τιμές σε όλες τις υπηρεσίες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (Μεταμόσχευση μαλλιών, Θεραπείες τριχόπτωσης, Θεραπεία με Αυξητικούς Παράγοντες, Θεραπεία με Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Προσθετική Μαλλιών, Τριχοτεχνική παθήσεων), που θα ισχύουν αποκλειστικά για τους ενδιαφερόμενους που θα προσέλθουν στις παραπάνω ημερομηνίες και αποκλειστικά για το επιστημονικό κέντρο της BERGMANN KORD στην Πάτρα.

Για την έγκαιρη διευθέτηση του ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 2610 424545.

BERGMANN KORD Πάτρας

Βόλου 63Α ∙ Κάτω Συχαινά (έναντι θεραπευτηρίου ΟΛΥΜΠΙΟΝ) ∙ Τηλ. 2610 424545

Website: www.kord.gr ∙ E-mail: [email protected].

Δημιουργώντας το 1979 το πρώτο επιστημονικό κέντρο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης στην Ελλάδα, η κλινική μαλλιών BERGMANN KORD αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, καθώς ο συνδυασμός απόλυτης εξειδίκευσης & πολυετούς εμπειρίας επιτρέπει την εφαρμογή των πιο προηγμένων & αποτελεσματικών επιστημονικών λύσεων.

Η BERGMANN KORD ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής & state-of-the-art know-how σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών & εξειδικευμένων επιστημονικών υπηρεσιών:

  • Μεταμόσχευση  μαλλιών με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές FUT (Follicular Unit Transplantation) & FUE (Follicular Unit Extraction)
  • PRP (Platelet Rich Plasma)
  • Θεραπείες τριχόπτωσης με Φυτικά Βλαστοκύτταρα
  • Προσθετική Μαλλιών
  • Τριχοτεχνική Παθήσεων για ογκολογικούς ασθενείς
  • Εξειδικευμένα Προϊόντα κατά της τριχόπτωσης

Η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε από το ιατρικό επιτελείο της BERGMANN KORD και μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της κλινικής καταγράφονται οι περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα - περισσότερες από 60.000.

Η BERGMANN KORD εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, το οποίο ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 και αποτελεί επίσημη επιβεβαίωση της υψηλής επίδοσης & οργάνωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα επιστημονικά κέντρα BERGMANN KORD λειτουργούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λευκωσία, Λεμεσό & Σκόπια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being