Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ηρεμία στο κέντρο - Χρυσαυγίτες και αναρχικοί αποχώρησαν - Ανοικτή η Γερμανού, τι είπε ο Δένδιας

Πάτρα: Ηρεμία  στο κέντρο - Χρυσαυγίτες ...

Περισσότερα απο 70 άτομα ετοιμάζονται για ...παν ενδεχόμενο, ενώ περίπου 100 εφορμούν

00.03: Για την αποψινή ένταση ενημέρωση ζήτησε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Μάλιστα, πηγές του thebest.gr αναφέρουν ότι εξέφρασε την ικανοποίηση του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Κώστα Κυριακόπουλο για τα μέτρα που έγκαιρα έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. ώστε να αποτραπούν επεισόδια.

22.36: Ηρεμία επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή. Οι αντιεξουσιαστές ολοκλήρωσαν την πορεία τους και τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την Γερμανού, η οποία είναι πλέον ανοικτή.

21.08: Κλειστή είναι εδώ και λίγη ώρα η οδός Γερμανού στο ύψος της Μπουκαούρη. Στο σημείο έχει σταθμεύσει κάθετα στην οδό, ένα λεωφορείο της Αστυνομίας, ενώ έντονη είναι και η αστυνομική παρουσία.

Έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος.

20.24:Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γερμανού στην Πάτρα. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 70 άτομα τα οποία ετοιμάζονται για ...παν ενδεχόμενο καθώς έχουν πληροφορηθεί ότι οι αντεξουσιαστές κάνουν μηχανοκίνητη  πορεία απο το παράρτημα του Πανεπιστημίου, προς τα γραφεία τους, με άγριες διαθέσεις, διαμαρτυρόμενοι για την σημερινή  επιχείρηση "Ξένιος Ζευς" από ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η πορεία των αντεξουσιαστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με δεκάδες αυτοκίνητα και μηχανάκια που έχουν καλυμμένες τις πινακίδες τους. Είχε προηγηθεί συνέλευσή τους στο παράρτημα της οδού Κορίνθου.

Η αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά, αλλά το κέντρο της Πάτρας μυρίζει μπαρούτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις