Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός 200 Χρόνια Από Την Ελληνική Επανάσταση Νάσος Νασόπουλος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Επιστήμονες που πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα

Οι Επιστήμονες που πρέπει να παραμείνουν...

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο αποφοιτούν Επιστήμονες όπως, Γεωπόνοι –Τεχνολόγοι Γεωπόνοι σε Τμήματα Περιβάλλοντος, Περιβαλλοντολόγοι, Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος και Οικολογίας, Περιβαλλοντικής Φυσικής, Χημικοί, Μηχανικοί Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Επόπτες Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγοι, Κλωστοϋφαντουργοί, κλπ.

Οι Παραμένοντες Επιστήμονες στην Ελλάδα με αυτές τις ειδικότητες, θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μέσα από την επιτόπια ενημέρωση και διάγνωση προβλημάτων που προκύπτουν με την ατμοσφαιρική ρύπανση και ειδικότερα από τα αιωρούμενα σωματίδια, που έχουν αναγνωρισθεί ως πρωταρχικός παράγοντας κινδύνου της ανθρώπινης υγείας. (Πρόγραμμα Πυθαγόρας και το (ΕΚΠΑ)).

Υπάρχουν αναφορές και από το ΚΕΕ για το πρόβλημα της ρύπανσης εσωτερικών χώρων αλλά και για την ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων. Έτσι θα υπάρξει μείωση της συγκέντρωσης τους, ανακουφίζοντας τους πάσχοντας από αναπνευστικά και καρδιαγγειακά λειτουργικά προβλήματα αλλά  και στον αυξανόμενο κίνδυνο νοσηρότητας και θνησιμότητας, όπως μας ενημερώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης  Ε.Κ.Τ.//www.ekt.gr/με πληροφορίες από ΙΤΕ.

Μπορεί να δαπανήθηκαν 2,5 εκατ. ευρώ για τη μελέτη του ρόλου των μικροσωματιδίων στην ατμοσφαιρική ρύπανση, έχει όμως δημιουργηθεί Επιτακτική Ανάγκη για την Εξάλειψη του Προβλήματος της Αέριας Ρύπανσης των Εσωτερικών Χώρων, όπου οι Πολιτες που διαμένουν στην Ελλάδα να χρειάζονται την επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο-Επιστημονικό Διαγνώστη (Cleaning Advisor).

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις των Πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα, για μια Βελτιωμένη Ποιοτικά Διαβίωση, έχουν αλλάξει κατά πολύ και τείνουν όλο και περισσότερο προς τις Οικονομικότερες Εναλλακτικές Λύσεις η οποίες θα συνδέουν την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρερχομένων Υπηρεσιών στον Καθαρισμό.

Τις φτηνές λύσεις της «εύκολης-πρόχειρης συμβατικής καθαριότητας», σε σχέση πάντα με τα ποιότητα, αρχίζουν να τις βλέπουν πιο ακριβές, είτε γιατί τις πληρώνουν με επιπτώσεις στην υγεία λόγω της εσωτερικής επιμόλυνσης από τους ανακυκλωνόμενους "ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες", είτε με οικονομικές επιβαρύνσεις στην περιουσία τους κλπ.

«Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, είναι μια Μεγάλη και Κρίσιμη Πρόκληση για το Περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και για τις Επόμενες Γενιές.»

Είναι Επιτακτική Ανάγκη η υποστήριξη των Πολιτών που διαμένουν στην Ελλάδα, από έναν Σύμβουλο-Επιστημονικό Διαγνώστη (Cleaning Advisor, για να μπορούν να ενημερώνονται αλλά και να τους παρέχεται  Διάγνωση, σε Προβλήματα Περιβαλλοντολογικού και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στους Εσωτερικούς Χώρους, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τις σοβαρές συνέπιες, με επιπτώσεις στην υγεία τους, την περιουσία του αλλά και στο περιβάλλον.

Η επαγγελματική συνεργασία με έναν Σύμβουλο Επιστημονικό Διαγνώστη (Cleaning Advisor), είναι απαραίτητη, διότι μέσα από τα τεστ προσδιορισμού και τις Εξειδικευμένες Μετρήσεις Προηγμένης Τεχνολογίας των υιοθετημένων αναλογικών εναλλακτικών μεθόδων, θα μπορεί να δώσει Ολοκληρωμένες και Βιώσιμες Λύσεις Εξυγίανσης.

Αποτελεί δε την πιο Σημαντική Εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, θέτοντας νέα πρότυπα για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, στην έννοια του "καθαρού εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου". Λειτουργεί ως μια "ασπίδα προστασίας" για την μέγιστη δυνατή διασφάλιση, ώστε να  δημιουργείτε το ιδανικό περιβάλλον για όσους θέλουν να νιώθουν ευεξία, ακόμα δε περισσότερο για όσους πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα η άλλα αναπνευστικά προβλήματα.

Ο Σύμβουλος-Επιστημονικός Διαγνώστης (Cleaning Advisor) θα μπορεί να είναι πάντα δίπλα:

● Σε όλους τους καταναλωτές που διαμένουν στην Ελλάδα ,με την υποστήριξη της υπηρεσίας i-clean

● Σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για προληπτική ενημέρωση με το πρόγραμμα Αγωγή Υγείας.

● Στον γιατρό και τον φαρμακοποιό ώστε οι πάσχοντες, να κάνουνε την θεραπευτικοί τους αγωγή ,σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

● Σε όλους τους Επαγγελματίες Επιστήμονες στο χώρο των Απεντομώσεων για τις Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού, με Προεργασία και Εξυγίανση πριν και μετά τις επιστημονικές εφαρμογές απεντομοσεων η απολυμάνσεων, για  αποφυγή της επικίνδυνης "εσωτερικής επιμόλυνσης".

● Σε όλους τους επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό, (χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η Παρέχουν Επαγγελματικές Υπηρεσίες (Καθαρισμών, Στενοκαθαριστήριου- Πλυντηρίου, Απεντομώσεων κ.λ.π) ώστε μέσα από την Ολοκληρωμένη Υποστήριξη μιας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, να εκμεταλλεύονται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες και να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

● Η Klintec, με όλα τα τμήματα Υποστήριξης και την Εφαρμοσμένη Στρατηγική της Greenest, δημιούργει νέες καινοτομίες υπηρεσίες με επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, σε μια αγορά όπου όλοι "δείχνουν" ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες.

● Στον "Κυρ’ Μανώλη" που ασχολείται με τον καθαρισμό χαλιών η με στεγνοκαθαριστήριο και θέλει λίγα χρονιά να βγει στην σύνταξη, για την υποστήριξη των πελατών του.

● Σε όλους τους Επιστήμονες που θέλουν να δημιουργήσουν μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα,

που θα συνδέεται άμεσα με την Θετική Ανάπτυξη Πολλαπλών Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

● Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, βασίζεται στην συνεργασία του  Σύμβουλου-Επιστήμονα Διαγνώστη  (Cleaning Advisor) με τις Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, αποτελεί δε ευθύνη όλων η ενεργή συμβολή στην ενημέρωση, από τη συμμετοχή της οικογένειας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, Συλλογών, Ιδρυμάτων, και Φορέων κ.λ.π

Είναι μεγάλη η συμμετοχή της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, με την ενημέρωση από τα Γραφεία Διασύνδεσης των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, αλλά και των Γεωπονικών Συλλογών, Ενώσεων (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.), Σωματείων και Φορέων κ.λ.π

Οι Επιστήμονες αρχίζουν να κατανοούν οι ότι μπορούν να μην είναι άνεργοι, αν αποφασίσουν να ασχοληθούν ενεργά ως ελεύθεροι επαγγελματίες σε καινοτόμα πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί και συνδέεται στενά με την Πράσινη ζήτηση, χωρίς επιχειρηματικό ρίσκο-κίνδυνο, με ένα μικρό κεφάλαιο από 2.500,00 Є η μέσα από το πρόγραμμα του Θεσμού της Χορηγίας Sponsoring) με επιχειρήσεις- εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Υγειονομικών Εφαρμογών αλλά και Περιβαλλοντολογικών Εφαρμογών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις