Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νταβλούρος: Ώρα ευθύνης για όλους

Νταβλούρος: Ώρα ευθύνης για όλους
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ελληνικός λαός ανέδειξε πρώτο κόμμα τη Ν.Δ. και έδωσε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι πλέον ώρα ευθύνης για όλα τα κόμματα, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, να συμφωνήσουν και να δώσουν μάχη για να βγει η χώρα από την κρίση. Κυρίαρχος στόχος η παραμονή στην ευρωζώνη, στο ευρώ, η ανάπτυξη και η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Ο ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε τον Αντώνη Σαμαρά και τη Ν.Δ. που διατύπωσε προτάσεις με ειλικρίνεια και καθαρότητα και ψήφισε υπέρ πολιτικών που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη, Δικαιοσύνη και ασφάλεια. Δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροκομματικά παιχνίδια. Η ΝΔ εξακολουθεί να αποτελεί τη μόνη δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει υπεύθυνα και τη χώρα μας σε ασφαλή λιμάνια και να δώσει διέξοδο στα προβλήματα. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που ενστερνίζονται τις βασικές θέσεις της Ν.Δ. οφείλουν να επιδείξουν υπευθυνότητα για σχηματισμό κυβέρνησης.

Κάθε ημέρα και ώρα που περνά και χάνεται χωρίς η Ελλάδα να διαθέτει υπεύθυνη κυβέρνηση, η αιμορραγία για τους πολίτες και τον τόπο μεγαλώνει. Να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους Αχαιούς που εμπιστεύθηκαν τη Ν.Δ. Με την εκλογή μου, ως βουλευτή,  μου δίνουν  τη δυνατότητα να παλέψω για να δοθούν λύσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις