Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η συγγνώμη του Αλέξη Κούγια στους οργανωμένους και το κάλεσμα επιστροφής στο γήπεδο

Η συγγνώμη του Αλέξη Κούγια στους οργανω...

"Αν έχω κάνει κάποιο λάθος, σε αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, να ζητήσω δημοσίως μια συγγνώμη"

Άνοιγμα προς τους πατρινούς φιλάθλους έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή, που το "χ" έφερε την Παναχαϊκή, μέσα στο αρχικό της στόχο, τη συμμετοχή στα πλέι οφ της Football League. Ο πρόεδρος της πατρινής ΠΑΕ, ζήτησε συγνώμη από τους οργανωμένους και τους κάλεσε να είναι παρόντες στα υπόλοιπα παιχνίδια τις ομάδας, με ζητούμενο, πλέον, την άνοδο στη Σουπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε: "Λείπουν οι οργανωμένοι που κάνουν το  γήπεδο γιορτή. Θα το παραδεχθώ δημοσίως, αν έχω κάνει κάποιο λάθος –δεν απευθύνομαι σε αυτούς που το βλέπουν επαγγελματικά-, σε αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων, να ζητήσω δημοσίως μια συγγνώμη.

Δεν θέλω θα στερήσω από τα παιδιά και τους μεγαλύτερους αυτή την γιορτή του γηπέδου, ιδιαίτερα τώρα, που η  χώρα περνά δύσκολες στιγμές.

Η πόλη μας είναι ήδη μια πολύ φτωχή πόλη γεμάτη ανέργους, τα παιδιά έχουν ανάγκη να έρχονται να γελάνε και να  παίρνουν κουράγιο, οι εργαζόμενοι παίρνουν χαρά αντιμετωπίζοντας την δύσκολη εβδομάδα. Αυτός είναι ο κοινωνικός ρόλος του ποδοσφαίρου".

"Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελληνικό

ποδόσφαιρο και Σουπερ λίγκα χωρίς την Παναχαϊκή"
"Θα ήθελα να κάνω μια έκκληση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο και Σουπερ λίγκα χωρίς την Παναχαϊκή! Θα είναι μια Σούπερ Λίγκα κολοβή. Η Καλλονή, ο Πλατανιάς, ο Πιερικός προέρχονται από μικρά χωριά και πόλεις σε πληθυσμό.

Σέβομαι, όλες τις ομάδες που είναι σε αυτήν την κατηγορία και όσες θα είναι στα play off, όμως, εμείς σήμερα θα έπρεπε να έχουμε συν 7 βαθμούς, διότι μας αφαίρεσαν και τους δυο με τον Εθνικό Αστέρα, αλλά ακόμα και συν 10 με τους 3 πόντους με τον Πλατάνια. Αυτοί οι 10 πόντοι μας δίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, αλλά και αυτή την αδικία την διορθώσαμε μόνοι μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters