Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Σουπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με... φόντο την 3η θέση

Σουπερ Λίγκα: Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον...

Ο Παναιτωλικός αναμετράται στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, για το "τρίποντο" που θα τον κρατήσει ζωντανό στην διεκδίκηση της παραμονής

Με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής και το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως στην «μάχη της παραμονής», συνεχίζεται την Κυριακή, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κέρκυρα που διατηρεί αμυδρές ελπίδες για να μείνει στην κατηγορία και φυσικά είναι το φαβορί για την νίκη.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός, που ταλανίζεται από διοικητικά προβλήματα, φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε μία αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την τρίτη θέση.

Ακόμη, η ΑΕΚ, δοκιμάζεται στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ που θέλει βαθμούς για να παραμείνει εκτός «επικίνδυνης ζώνης», ενώ ο Παναιτωλικός θέλει τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της παραμονής.

Τέλος, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την Ξάνθη σε μία ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση, όπως είναι και ο αγώνας του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ουραγός και υποβιβασμένη Δόξα Δράμας, θα υποδεχθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Εργοτέλη, που με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής(19:00-NOVA)
Αρης-Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Δόξα Δράμας-Εργοτέλης
Λεβαδειακός-Ξάνθη
ΟΦΗ-Παναιτωλικός
Ολυμπιακός-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters