Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Google χρησιμοποιεί την ReCAPTCHA για τη βελτίωση των Google maps

Η Google χρησιμοποιεί την ReCAPTCHA για ...
S.A. SilkTech
[email protected] , Facebook Page

μια χρήσιμη υπηρεσία

Σίγουρα έχετε δει σε διάφορες φόρμες στο internet το «ενοχλητικό» πεδίο που ζητά να αναγνωρίσεις κάποιες λέξεις. Σκοπός του είναι να αναγνωρίσει πως αυτός που συμπληρώνει τη φόρμα είναι άνθρωπος και όχι κάποια μηχανή που αυτόματα σαρώνει το internet και συμπληρώνει φόρμες.

Η ReCAPTCHA είναι ένας μηχανισμός που αναπτύχθηκε από το Carnegie Mellon University με σκοπό να παρέχει αυτή την υπηρεσία και ενσωματώθηκε στη Google το 2009. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό ήταν πως σε σχέση με άλλους αντίστοιχους μηχανισμούς, ο συγκεκριμένος χρησιμοποιούσε παράλληλα τα αποτελέσματα και για την ψηφιοποίηση έντυπων όπως βιβλίων ή εφημερίδων.

Πρόσφατα μπορεί να έχετε δει εικόνες που μοιάζουν με φωτογραφίες τραβηγμένες από δρόμους. Αυτή είναι η νέα αλλαγή και πρόκειται ακριβώς για αυτό που νομίζατε. Η Google χρησιμοποιεί πια τον επιτυχημένο μηχανισμό και για να αναγνωρίσει διευθύνσεις, νούμερα και σήματα στους δρόμους, από φωτογραφίες του Street View. Σκοπός είναι να βελτιώσει την εμπειρία μας μέσα από τα Google Maps και Google Street View και να εμπλουτίσει την πληροφορία που θα μας παρέχει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις