Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το Κύπελλο στον Διαγόρα! Επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου Λάππα

Το Κύπελλο στον Διαγόρα! Επικράτησε 1-0 ...

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρηση πέτυχε ο Βογιατζής στο 66'

Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων είναι ο κάτοχος του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ Αχαϊας, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ατρόμητου Λάππα με 1-0 στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας». Πρόκειται για τον 41ο τελικό αυτού του θεσμού (με την σημερινή του μορφή), που ξεκίνησε την περίοδο 1971-72.

Ο Γιάννης Γραμματικόπουλος ήταν ο διαιτητής του τελικού με βοηθούς τους Θέμη Σπανό – Γιάννη Τσιρίνη και 4ο διαιτητή τον Γιώργο Παπαδόπουλο

TO ΓΚΟΛ: 66ολεπτό: Ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Βογιατζή, ύστερα απο σύγχυση στα καρέ του Ατρομήτου. Έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μπίζου πάνω στον Βέρρα και ίσως η μπάλα έχει χτυπήσει και σε χέρι παίκτη του Διαγόρα.  

AΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ(Χ. Τσίκας): Χογιόλ, Βέρρας Χ., Βέρρας Θ., Μπάρδης (76' Κωνσταντακόπουλος), Αντωνόπουλος(86' λ.τ. Βέρρας Α.), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Νάτσης(58' Μούζος), Αγγελόπουλος, Μπούρδος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ(Μ. Καπετανάκης): Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νικολόπουλος, Βογιατζής, Λάζαρης, Νάτσης, Παρίσης, Ανδρεόπουλος, Παναγόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (90' Γάτσος)

Κάρτες: Κίτρινες: Μπάρδης - Λάζαρης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters