Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Διαγόρας Βραχνεϊκων: "Το Κύπελλο ειναι γιορτή του ποδοσφαιρού"

Διαγόρας Βραχνεϊκων: "Το Κύπελλο ει...

Ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος μίλησε λίγο πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Εν όψει, του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαϊας, ο ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96.3 έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Διαγόρα Παναγιώτη Γεωργόπουλο: "Το θέμα έχει κουράσει και το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει ο Διαγόρας, με τον Κοζιώρη, το Λάππα και τον Τσιβγινίδη. Είναι μια προσωπική κόντρα απ' ότι καταλαβαίνω η οποία έχει κουράσει όλον τον φίλαθλο κόσμο και όλους τους αναγνώστες των τοπικών εφημερίδων. Από κει και πέρα η προκήρυξη ήταν κρυστάλλινη όπως είπε ο κ. Τσιβγινίδης.

Έλεγε Κάνιστρας σε περίπτωση που ήταν δύο ομάδες από διαφορετικό διαμέρισμα. Εμείς ανήκουμε στον Δήμο Πατρέων, καλώς ή κακώς. Μπορούσε ο κ. Τσιβγινίδης να είχε τις ενστάσεις του στην αρχή του Κυπέλλου. Όσον αφορά την τιμή του εισιτηρίου, η θέση του Διαγόρα όταν πήγαμε να συζητήσουμε, ήταν ότι δεν έχουμε πρόβλημα, είτε 10 ευρώ είτε 5 ευρώ. Το γεγονός της δημοσιοποίησης των 10 ευρώ προξένησε όμως θύελλα αντιδράσεων από τον φίλαθλο κόσμο.

Είπαμε να αφουγκραστούμε τον κόσμο και είπαμε να θέσουμε αυτή την πρόταση των 5 ευρώ, εκ νέου. Και ψηφίστηκε αυτό. Θέλω να παρακαλέσω να κοιτάξουμε μπροστά. Να σταματήσουν να παίζουν σαν παιδιά. Να αφήσουν τις κόντρες κάποιοι που έχουν μεταξύ τους και να είμαστε λογικοί. Και να μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Είναι η πρώτη φορά που πάμε στον τελικό. Υπάρχει δίψα για διάκριση. Το θέλουμε πολύ. Αυτή την κούφια την κούπα την θέλει!

Ο Ερασιτέχνης παίκτης ζει γι' αυτά τα ματς. Ο Διαγόρας θα έχει κόσμο, έχει κινητοποιήσει τα σχολεία της περιοχής και θα προσπαθήσει να διευκολύνει με πούλμαν την μετακίνησή τους. Καλώ τον κόσμο της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters