Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τo "I Like That" των Hot Chelle Rae έγινε πλατινένιο!

Τo "I Like That" των Hot Chell...

Απολαμβάνουν τις soldout εμφανίσεις τους

Οι νικητές του Best New Artist American Music Awards, οι Hot Chelle Rae, έγιναν πλατινένιοι ξανά σύμφωνα με την RIAA με το "I Like It Like That" το single που ακολούθησε το διπλά πλατινένιο hit τους "Tonight Tonight" από το δεύτερο studio album τους WHATEVER. Η μπάντα ξεκίνησε τις 33+ ημερομηνίες της περιοδείας της στις 10 Φεβρουαρίου από το Metarie, Λος Άντζελες, με πολλές ημερομηνίες να είναι ήδη sold outόπως στη Νέα Υόρκη, στη Βοστόνη, στη Φιλαδέλφεια, στο Σικάγο στο Λος Άντζελες, στη Μινεάπολις και αυτής της εβδομάδας το show στο Denver.

Το ολοκαίνουργιο album των Hot Chelle Rae, WHATEVER, κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011 και περιλαμβάνει δύο ακαταμάχητα  pop hit singles, τα "Tonight Tonight" και "I Like It Like That". Άλλα highlights του album είναι το "Why Don’t You Love Me", συμμετέχει ηpop solo τραγουδίστρια Demi Lovato, το ιδιότροπο τραγούδι χωρισμού "Honestly" το "Radio" (συμμετέχει ο ράπερ Bei Maejor), ο ύμνος για το να είσαι ο εαυτός σου και η ονομασία της περιοδείας, το "Beautiful Freaks" και το ομώνυμο τραγούδι, ο "three in the airand you just don’t care" ύμνος  για την τωρινή γενιά, το "Whatever" Η NY POST αποκαλεί το WHATEVER "αναβράζων" και η USA TODAY περιγράφει το WHATEVER ως έναalbum γεμάτο από πιασάρικους, κατανοητούς στίχους που δίνουν στους Hot Chelle Raeέναν εξαιρετικά μεγάλο "θόρυβο".

Χαρακτηρισμένο ως "ένας από τους πιο catchy pop-rock ύμνους του καλοκαιριού" από το USA Today, το "Tonight Tonight" μπήκε στο Top 10 του Billboard Hot 100 chart τον Ιούλιο, στο No. 1 του Hot AC radio τον Σεπτέμβριο και είναι πιστοποιημένα ως διπλά-πλατινένιο στις Η.Π.Α. και πλατινένιο στο Καναδά και στην Αυστραλία. Το τραγούδι που ακολούθησε ήταν το  “I Like It Like That,” που το Entertainment Weekly αποκάλεσε “ανθρακούχο ελαστικό funk” και μια ‘‘επίσημη αντίσταση κατά του κλάματος’’. Το “I Like It Like That” είναι σε συνεργασία με το hip-hop δίδυμο New Boyz  και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο  #15 του Top 40 chart, ενώ το στιλ-ντοκιμαντέρ video του τραγουδιού κέρδισε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στις πρώτες 3 μέρες στο VEVO.  Δείτε το εδώ. Οι Hot Chelle Raeθα εμφανιστούν επίσης και στην Αυστραλία  τον Μάρτιο του 2012 κάνοντας το opening για την Taylor Swift στη μέση της προγραμματισμένης  περιοδείας τους στην Αμερική.

Οι Hot Chelle Rae θα εμφανιστούν στα “Hall of Game Awards” του Cartoon Network στις 20 Φεβρουαρίου.  Πρόσφατα εμφανίστηκαν στα:  American Music Awards (pre-show), The Tonight Show με τον Jay Leno, The Today Show, Live with Kelly!, Late Night with Jimmy Fallon, Jingle Ball’11 του Ζ100,   Early Show του CBS και στο Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve με τον Ryan Seacrest 2012 live από την Times Square.

Οι Hot Chelle Rae είναι ο τραγουδιστής/κιθαρίστας Ryan Follese, ο βασικός κιθαρίστας Nash Overstreet, ο μπασίστας  Ian Keaggy και ο ντράμερ Jamie Follese.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture