Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο κακός μας ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα-Βροχές και καταιγίδες

Ο κακός μας ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα-Β...

Η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν τη Δευτέρα στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα καταγράψει αξιόλογη μεταβολή.Πιο αναλυτικά:

Στη δυτική Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 13 βαθμών Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το πρωί θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-5 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 14 βαθμών Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τις πρωινές ώρες, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στις ανατολικές θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά, ενώ από το μεσημέρι και από τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές και χιόνια στα ορεινά, αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 4-5 μποφόρ, στρεφόμενοι πολύ γρήγορα σε δυτικούς 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και ειδικά στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4-6 μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 16 βαθμών Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ, στρεφόμενοι πολύ γρήγορα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4-5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, με τη μέγιστη στα βόρεια να κινείται 4-5 βαθμούς χαμηλότερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις