Την ερχόμενη Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού
Ένα φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Χρήστου Χαριάτη που τόσο άδικα και τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας μόλις στα 24 χρόνια του θα φέρει ξανά κοντά τη Ζάκυνθο και την Παναχαϊκή. Ο Αλέξης Κούγιας συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου ενός παιδιού που ο ίδιος είχε δει το ταλέντο και το χαρακτήρα του δε δίστασε λεπτό.
Κανόνισε η Παναχαϊκή να παίξει φιλικό με τη Ζάκυνθο την ερχόμενη Πέμπτη στο δημοτικό στάδιο του νησιού, διαφοροποιώντας το πρόγραμμα της κοκκινόμαυρης ΠΑΕ που θα έδινε αυτή τη μέρα φιλικό με τον Πανηλειακό.
Με νωπό το χώμα που θα έχει σκεπάσει τον Χρήστο (την Τετάρτη είναι η νεκρώσιμη ακολουθία) οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του, οι δικοί του άνθρωποι και όλοι εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να συναντηθούμε στο γήπεδο για ένα φιλικό παιχνίδι μνήμης και συγκίνησης.
Η ώρα δεν έχει φιξαριστεί (3 μμ ή 4 μμ), όμως το φιλικό οι δυο ομάδες το αποφάσισαν.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr







