Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Εθνική πόλο ανδρών: Με το βλέμα στο Αϊντχόβεν

Εθνική πόλο ανδρών: Με το βλέμα στο Αϊντχόβεν

Ο πατρινός διεθνής τερματοφύλακας Φίλιππος Καραμπέτσος, ανέφερε: "Τα ενδιάμεσα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το Αϊντχόφεν, τα βλέπουμε ως γερά τεστ"

Ως μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την αγωνιστική της κατάσταση εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, χαρακτήρισε ο πατρινός τερματοφύλακας Φίλιππος Καραμπέτσος τα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι το Αϊντχόφεν. Γι' αυτό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη το Σάββατο κόντρα στην Τουρκία στον Πειραιά σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ για τη ζώνη της Ευρώπης.

«Η ομάδα συνεχίζει τη σκληρή προετοιμασία, με στόχο να παρουσιάσει καλό πρόσωπο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τα ενδιάμεσα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το Αϊντχόφεν, τα βλέπουμε ως γερά τεστ, στα οποία όμως θα διεκδικήσουμε τη νίκη», είπε ο 34χρονος τερματοφύλακας.

* Να θυμίσουμε, οτι ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών,  για τα προκριματικά του World League, με την Ισπανία (7 Ιανουαρίου),  θα διεξαχθεί στην Πάτρα, μετά από σχετικό αίτημα του ΝΟ Πατρών στην ΚΟΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters