Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ πονγκ: Αγωνιστική δράση για Φοίνικες και Παγώνα

Πινγκ πονγκ: Αγωνιστική δράση για Φοίνικ...

Στη μάχη της Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών, αντίστοιχα

Για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων  της Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών, θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα οι Φοίνικες και η Παγώνα αντίστοιχα.
Οι Φοίνικες μπορεί να ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με τρεις ήττες, έδειξαν όμως στα παιχνίδια με Αθηνά και ΧΑΝΘ που τα έχασαν στις λεπτομέρειες με 4-3, ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και έχουν δυνατότητες για ένα καλό πλασάρισμα στη μεγάλη κατηγορία.

Οι αθλήτριες της ομάδας Ζαβιτσάνου, Ζέρδιλα, Αμπατζή, Πουλιάση και Πανουργιά, αυτό το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσουν  τους ΠΚΔ Ταύρου, Ολυμπιακό και ΔΑΟ Ταύρου, με στόχο τουλάχιστον δύο νίκες, πράγμα απολύτως εφικτό αν πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που μπορούν.

Στην Α2 Ανδρών η Παγώνα θέλει μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανε με τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Αντίπαλοί της για αυτή την αγωνιστική είναι οι Ζωγράφου, Βόχα και Ελευσίνα και πίστη των ανθρώπων της ομάδας είναι πως θα περάσουν νικηφόρα και τα τρία παιχνίδια, για να βάλουν τις βάσεις για το μεγάλο στόχο της ανόδου.

Η πατρινή ομάδα θα αγωνιστεί με τους Πίττα, Νικολόπουλο, Ασημακόπουλο, Ζαφειρόπουλο και όλοι ελπίζουν ότι με την ολοκλήρωση της προτελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου θα βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters