Κατηγορία : Γλυκά Νο14
Τη συνταγή την έμαθα φοιτήτρια στη Γερμανία. Είναι πολύ εύκολη και νόστιμη!
Υλικά
4 μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
5 κουταλιές της σούπας μέλι
Κανέλλα σε σκόνη
Ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ηλιέλαιο και όταν κάψει ρίχνουμε τις μπανάνες μας. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαλακώσουν και να καραμελώσουν.
Σβήνουμε τη φωτιά αλλά αφήνουμε το τηγάνι στο μάτι και ρίχνουμε το μέλι. Θα μαλακώσει πολύ και θα λιώσει μέσα σε 1-2 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με κανέλλα και σερβίρουμε!
Μπορούμε να συνοδέψουμε με παγωτό σοκολάτα!
Καλή απόλαυση!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr