Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δεν ξανάγινε! Έφτασαν στα δικαστήρια για ένα...στρινγκ στην Αμαλιάδα

Δεν ξανάγινε! Έφτασαν στα δικαστήρια για...

Μεταξύ κυρίας και οικιακής βοηθού

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ γνωστής 50χρονης επαγγελματία στην Αμαλιάδα και της πρώην οικιακής βοηθού της και όπως όλα δείχνουν το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η πρώτη κατηγορεί την δεύτερη ότι της έκλεβε τα στρινγκ! Το πρωτοφανές περιστατικό έχει φθάσει να συζητιέται ακόμη και στην Πάτρα όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος" και όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, καθώς όπως όλα δείχνουν θα ακουστούν πολλά "πιπεράτα".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 50χρονη κατηγορεί την πρώην οικιακή βοηθό της και για δυσφήμηση, αφού όπως ισχυρίζεται η οικιακή βοηθός διέδιδε διάφορα για την εργοδότη της, τόσο για τις προτιμήσεις της στα εσώρουχα, όσο και για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις!

Σύμφωνα με τον "Κόσμο"¨της Πάτρας, οι δύο γυναίκες ήταν αχώριστες φίλες μιας και η οικιακή βοηθός είχε αναλάβει εκτός των άλλων και την επιτήρηση των παιδιών της αφεντικίνας της, η οποία είναι γνωστό σε όλη την περιοχή πως είναι αρκετά ευκατάστατη. Στην Αμαλιάδα ο τσακωμός των δύο γυναικών και η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, έχει κάνει... τον γύρο της πόλης. Οι «κακές γλώσσες» μάλιστα λένε πως πιθανόν να κρύβεται και κάτι άλλο πίσω από αυτή την περίεργη ιστορία!

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις