Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τροϊκα: "Ανακοινώστε μέχρι την Παρασκευή απολύσεις και εφεδρείες στο Δημόσιο"!

Τροϊκα: "Ανακοινώστε μέχρι την Παρα...

Διορία μέχρι την Παρασκευή δίνουν στην κυβέρνηση

Την ενεργοποίηση της υπόσχεσης για άμεση περικοπή δαπανών μέσω της απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων έως την Παρασκευή δηλαδή λίγα 24ωρα πριν έλθουν στην Αθήνα ζητούν πλέον από την ελληνική κυβέρνηση οι εκπρόσωποι της Tρόικας. Όπως πληροφορείται το protothema.gr από τις Βρυξέλλες, οι κ. Τομσεν, Μορς και Μαζουχ είπαν σε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ότι «πριν έλθουν στην Αθήνα  στις 14-15 Σεπτεμβρίου η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις στις οποίες θα αναφέρει πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι είτε θα απολυθούν είτε θα τεθούν σε καθεστώς εφεδρείας άλλα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα».

Πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έλεγαν στο protothema.gr ότι η τρόικα δεν ζητεί τίποτε άλλο παρά η κυβέρνηση να εφαρμόσει όσα ακριβώς έχει υποσχεθεί στο παρελθόν όχι με αοριστίες άλλα συγκεκριμένα.

Άλλες πηγές στις Βρυξέλλες παρέπεμπαν με νόημα στην δηλαδή του υπουργού των οικονομιών της Γερμανίας Βολφγκανγκ Σοιμπλε o οποίος είπε ότι «η επόμενη δόση θα δοθεί στην Ελλάδα μόνο με απόφαση της Tρόικας και όχι με πολιτική απόφαση»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά