Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη Σάμη με πολυτελή θαλαμηγό ο Σεμπάστιαν Φέτελ

Στη Σάμη με πολυτελή θαλαμηγό ο Σεμπάστιαν Φέτελ

Στην Κεφαλονιά εθεάθη ο νεαρός Γερμανός πρωταθλητής της φόρμουλα ένα όπου κάνει τις διακοπές του

H Κεφαλονιά κρατά για τα καλά και φέτος τα σκήπτρα του κοσμοπολίτικου νησιού του Ιονίου με πολλές αφίξεις διάσημων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά το τοπμόντελ από την Αγγλία Κέιτ Μος, τον νιόπαντρο Άγγλο πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Δέσποινα Βανδή η οποία είναι στο Αργοστόλι αυτές τις μέρες, πληροφορηθήκαμε ότι στο καταπράσινο νησί του Ιονίου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο παγκόσμιος πρωταθλητής της φόρμουλα 1 Sebastian Vettel (Σεμπάστιαν Φέτελ).

Ο μόλις 24χρονος Γερμανός πρωταθλητής εθεάθη στο λιμάνι της Σάμης με πολυτελή θαλαμηγό που συνοδευόταν από δύο ακόμη πολυτελή σκάφη που έκαναν τους Κεφαλονίτες να «παραμιλούν» σχεδόν από την πολυτέλεια και τις διαστάσεις τους. Το πιο πιθανό είναι ο Φέτελ να κάνει με την παρέα του κρουαζιέρα σε όλο το Ιόνιο ενώ η Κεφαλονιά και η Σάμη όπου είχε γυριστεί πριν από δέκα χρόνια το φιλμ «Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» με τον Νίκολας Κέιτζ, τον εντυπωσίασαν.

Είναι γεγονός ότι στη Σάμη που είναι το πιο κεντρικό λιμάνι της Κεφαλονιάς αράζουν πάντα πολυτελή κότερα και θαλαμηγοί. Τακτικός θαμώνας είναι για παράδειγμα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Επιχειρηματικού Ομίλου Κοπελούζου, Δημήτρης Κοπελούζος με το σκάφος του ενώ έξω από τη Σάμη διατηρεί σπίτι ο ιδιοκτήτης της Endeavor Line, Δημήτρης Τζανετάτος ο οποίος και αναμένεται στη Σάμη αυτήν την εβδομάδα μαζί με τη σύζυγο του, τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star, Ελένη Τσαγκά και τα παιδιά τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Φέτελ θεωρείται ο νέος Λιούις Χάμιλτον και ο νέος Μίχαελ Σουμάχερ καθώς και ο νεότερος σε ηλικία παγκόσμιος πρωταθλητής ενώ η φίρμα με την οποία τρέχει είναι η Red Bull.

Τ.Μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight