Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου: οι Αγανακτισμένοι είναι μόδα που όμως μπορεί να οδηγήσει σε χούντα !!!

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου: οι Αγανακτισμέν...
Νασόπουλος Νάσος

Του Νάσου Π. Νασόπουλου

Αφού πρώτα εξήγησε το σημερινό χάλι της χώρας με την παροιμιώδη φράση "μαζί τα φάγαμε", επιρρίπτοντας τις ευθύνες για το κατάντημα στους απλούς πολίτες, ο κ. Πάγκαλος έρχεται σήμερα σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής", να κατηγορήσει τους πολίτες που αγανακτούν με τα σκληρά οικονομικά μέτρα, ότι με τον τρόπο διαμαρτυρίας που επέλεξαν μπορεί και να ανοίγουν το δρόμο σε κάποια χούντα!!!

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο Κίνημα των Αγανακτισμένων, ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει:

-"Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook".

-"Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ’ ό’τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι … Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ’ εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες".

Ανακεφαλαιώνοντας τις διαχρονικά διατυπωμένες απόψεις του κ. Πάγκαλου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι:

-Οι σημερινοί 18ρηδες, 20ρηδες και 25ρηδες που αποτελούν την συντριπτικη πλειοψηφία των διαμαρτυρομένων στις πλατείες, έφαγαν όσα έφαγε και ο υπέρβαρος κ. Πάγκαλος (πότε πρόκαμαν αλήθεια, να φάνε τόσα πολλά, ώστε να καταστρέψουν τη χώρα;).

-Δεν φτάνει που καταναλώνοντας τεράστιες ποσότητες bebelac και pampers ως μωρά, κατέστρεψαν τη χώρα, τώρα βγαίνουν στις πλατείες, κάνουν like και unlike στο facebook, για να επιβάλλουν δικτατορία!

Συμπέρασμα διατυπωμένο με τη μορφή ερωτήματος: Πόσο φαιδρός πρέπει να είναι κάποιος άνθρωπος για να σκέφτεται και να εκστομίζει τέτοιες κουταμάρες;

Διαβάστε ένα εξαιρετικό και επίκαιρο ποίημα του μεγάλου Σουρή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις