Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Τα παιδιά ζωγραφίζουν...

Πάτρα:Τα παιδιά ζωγραφίζουν...

Από 8 έως 13 Απριλίου τα παιδιά εκφράζονται με τέχνη και χρώμα

Όλα τα παιδιά από 4 έως 10 ετών προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο 3ο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί στους υπαίθριους χώρους του s/m Κρόνος  στο εμπορικό κέντρο Planet στην Πάτρα, 19, 20, 21 Απριλίου 20011. Οι ώρες λειτουργίας του Συμποσίου θα είναι τις πρωινές ώρες από 11:00 έως 14:00 και τις απογευματινές από 18:00 έως 20:00.

Όλα τα παιδιά θα γιορτάσουν την επικοινωνία ζωγραφίζοντας, με δωρεάν συμμετοχή και υλικά ζωγραφικής, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Ο θεσμός των Συμποσίων Παιδικής Ζωγραφικής συνεχίζεται με επιτυχία, προσφέροντας την ευκαιρία σε  όλα τα παιδιά, να προσεγγίσουν και να κατανοήσουν τη μητρική γλώσσα της τέχνης, να παίξουν και διασκεδάσουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, πολύχρωμο περιβάλλον, στους υπαίθριους χώρους του  s/m Κρόνος.

Ελεύθερη έκφραση, ελεύθερη συμμετοχή!

Χωρίς εκπαίδευση, χωρίς κριτική, χωρίς λάθη, το 3ο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής θα φιλοξενήσει εκατοντάδες παιδιά και με την υποστήριξη των γνωστών Πατρινών ζωγράφων Στάθη Ανδρουτσάκη και Νίκου Πρέσσα, της εικαστικής και παιδαγωγού Μαριώλας Σοφιανίδη και του επιμελητή τέχνης Παναγιώτη Ζέρβα, θα δημιουργήσουν τα καταπληκτικά τους έργα τέχνης, δημιουργώντας τον δικό τους κόσμο…

Το 3ο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής εντάχθηκε από τη φετινή χρονιά στο γενικό πρόγραμμα του International Art & Science Festival και μπορεί να διοργανώνεται σε διαφορετικούς χώρους υψηλής επισκεψιμότητας, όπου συναθροίζονται παιδιά.

Η συνεργασία του 3ο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής με μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης των Πατρών, οι οποίες έχουν ιδιαίτερο κοινωνικό προφίλ και επενδύουν στην πολιτιστική ανάπτυξη, δίνει τη δυνατότητα της ένταξης της εικαστικής παιδείας στην αγορά και την κοινωνία, με μια άλλη φυσιογνωμία, εντελώς διαφορετική από αυτήν της εκπαίδευσης ή των εκδηλώσεων που δίνουν ευκαιρίες μόνο σε επιλεγμένους συμμετέχοντες.  Στους υπαίθριους χώρους του s/m Κρόνος  στο εμπορικό κέντρο Planet, όλοι οι μικροί ζωγράφοι μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν, χωρίς να κριθούν ή να επιλεγούν από επιτροπές.

Τα έργα που θα ζωγραφίσουν οι μικροί καλλιτέχνες θα εκτεθούν στον όροφο του s/m Κρόνος από 19 έως 31 Απριλίου.

Την 31η Απριλίου, σε ειδική εκδήλωση θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία σε όλα τα παιδιά που ζωγράφισαν.

To 3ο Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής υλοποιείται υπό την Αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων & Κέντρων για την Unesco.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture