Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Όταν έχεις την ατυχία να σε κυβερνά μια… Τζάκρη

Όταν έχεις την ατυχία να σε κυβερνά μια… Τζάκρη
Βγενόπουλος Φάνης

Η υφυπουργός των κοσμικών εκδηλώσεων και των ρουσφετιών

Η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Εσωτερικών για όσους δεν την γνωρίζουν, φροντίζει να «πουλάει» την εικόνα της επιτυχημένης γυναίκας. Γεννημένη στην Πέλλα, σπούδασε δικηγόρος, παντρεύτηκε, έκανε ένα παιδί, ασχολήθηκε με την αυτοδιοίκηση, έγινε βουλευτής και, ίσως από μια ιδιαίτερη ευαισθησία του πρωθυπουργού στα θέματα ισότητας των δυο φύλων, βρέθηκε στην κυβέρνηση ως υφυπουργός Εσωτερικών.

Αλήθεια όμως, είναι τόσο πετυχημένη αυτή η κυρία; Μερικά χαρακτηριστικά από την πορεία της, ίσως μας βοηθήσουν, να βγάλουμε συμπεράσματα.

Η κύρια Τζάκρη απασχόλησε ευρέως τα Μέσα Ενημέρωσης, για πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε πως αυτή η «νέα» πολιτικός, ασχολείτο με παλαιοκομματικές μεθόδους, διορίζοντας στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγγενείς της και συγχωριανούς της!

Στριμωγμένη από την κατακραυγή της κοινής γνώμης και απομονωμένη από τους συναδέλφους της βουλευτές, που έβλεπαν τους πολίτες να τους βρίζουν για τα ρουσφέτια μιας κυρίας Τζάκρη, η κυρία υφυπουργός αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά καθήκοντά της.

Έτσι, ανέλαβε το ζήτημα του ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Δυναμική και αποφασιστική, όπως (θέλει να) είναι η κυρία Υφυπουργός, δεν ίδρωσε το αφτί της στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. Έτσι, όχι μόνο έβαλε τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώνουν τους δύσμοιρους κατοίκους, αλλά βγήκε και από επάνω, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός την Αστυνομία (σημ. για να βαράει τους κατοίκους) και ότι η τοπική κοινωνία της Κερατέας θα πρέπει να αποδεχθεί τον ΧΥΤΑ! Δημοκρατικότατο το επιχείρημα, ε;

Και εντάξει, μπορεί να μην τα καταφέρνει και τόσο με τα καθήκοντά της, αλλά εκεί που θριαμβεύει είναι στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Διότι ναι μεν, είναι υφυπουργός, αλλά δεν παύει να είναι και γυναίκα. Γι’ αυτό και δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα της, η οποία αποτελείται από διαλεκτά κομμάτια υψηλής ραπτικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δύο φορέματα, τα τρία ζευγάρια γόβες, τη μία μπλούζα και το ένα παντελόνι που αγόρασε έναντι του ευτελούς ποσού των 4.550 ευρώ. Φυσικά όλα αυτά, η καταγόμενη από την Πέλλα υφυπουργός, κάπου πρέπει να τα επι –δείξει. Για αυτό είναι συχνές – πυκνές οι εμφανίσεις της σε κοσμικές δεξιώσεις και άλλα γκαλά.

Αλλά δεν είναι μονάχα αυτά. Η κυρία Τζάκρη μάλλον φαίνεται να γνωρίζει πως οι μέρες της στο Υπουργείο θα είναι μετρημένες. Γι’ αυτό φροντίζει να τις απολαμβάνει όσο περισσότερο μπορεί. Και επειδή η εξουσία είναι αφροδισιακή η άτιμη, δεν αφήνει καμιά ευκαιρία που να μην γευτεί το γλυκό ποτό της. Ακόμη και εάν πρόκειται για έναν καφέ. Όχι οποιοδήποτε καφέ, αλλά τον καφέ της κυρίας Υφυπουργού για τον οποίο χρειάστηκαν 18 διαφορετικές νομοθετικές διατάξεις, ώστε να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει 29,30 ευρώ.

Ε, λοιπόν στην Ελλάδα της κρίσης, της λιτότητας και της υπό αναστολή χρεοκοπίας, έχουμε  την «τύχη» να μας κυβερνά μια Τζάκρη.

Εριστική, αναποτελεσματική και κυρίως προκλητική, ήρθε η ώρα για να πάει σπίτι της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις