Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Η μέρα, η νύχτα, το κρύο και η ...κρίση δεν έχουν σημασία για μας!"

Πάτρα: "Η μέρα, η νύχτα, το κρύο κα...

Οι δρόμοι της Πάτρας γέμισαν με κέφι και μουσική

Λίγα λεπτά μετά τις 19:00, η παρέλαση ξεκίνησε στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου, με τα 150 καρναβαλικά πληρώματα να ακολουθούν τα άρματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, σε μία μεγαλειώση παρέλαση μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη όπου και έληξε η νυχτερινή ποδαράτη, με το τελευταίο πλήρωμα να φτάνει λίγο μετά τις 22:00. Σχεδόν όλα τα πληρώματα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, καθώς οι περισσότερες στολές ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Την έκπληξη έκανε η δημοτική αρχή, με τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν από την οροφή του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης την ώρα που περνούσαν από την Πλατεία Γεωργίου τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν και τα άρματα, με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αυτά του τσίρκου-τρόικα, αλλά και της βασίλισσας.

Η φαντασμαγορική νυχτερινή ποδαρατη ολοκληρώθηκε λοιπόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και το κέφι συνεχίζεται μέχρι το πρωί, σε κάθε γωνιά της πόλης!

Ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 η νυχτερινή ποδαράτη στο κέντρο της Πάτρας. Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές γέμισαν τους δρόμους της Πάτρας, σκορπίζοντας κέφι, ζωντάνια και δείχνοντας πως ούτε η σκληρή οικονομική κρίση στάθηκε ικανή να πτοήσει τους Έλληνες!

Λίγα λεπτά μετά τις 18:30, η παρέλαση ξεκίνησε στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Κορίνθου, με τα 139 καρναβαλικά πληρώματα να ακολουθούν τα άρματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, σε μία μεγαλειώδη παρέλαση μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη όπου και έληξε η νυχτερινή ποδαράτη, με το τελευταίο πλήρωμα να φτάνει λίγο μετά τις 22:00. Σχεδόν όλα τα πληρώματα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, καθώς οι περισσότερες στολές ήταν πραγματικά εντυπωσιακές.

Την έκπληξη αποτέλεσαν τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν από την οροφή του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης την ώρα που περνούσαν από την Πλατεία Γεωργίου τα άρματα του Καρναβαλικού Συνεργείου. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν και τα άρματα, με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αυτά του τσίρκου-τρόικα, αλλά και της βασίλισσας.

Η φαντασμαγορική νυχτερινή ποδαράτη ολοκληρώθηκε λοιπόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κέφι όμως συνεχίζεται, σε κάθε γωνιά της πόλης, μέχρι το πρωί!

Και η κορύφωση των φετινών Καρναβαλικών εκδηλώσεων θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι της Κυρικάης με τη μεγάλη παρέλαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture