Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυμπουρόπουλος: Δυσάρεστη έκπληξη η στάση Πολάκη

Κυμπουρόπουλος: Δυσάρεστη έκπληξη η στάση Πολάκη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής πήρε θέση

Σε πολιτικό θέμα εξελίχθηκε η κριτική που άσκησε ο αν. Υπουργός Υγείας στον υποψήφιος ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μ. Δευτέρας όταν ο ψυχίατρος, που πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία και είναι σε αμαξίδιο, έγραψε στο facebook ότι δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες και ότι διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυτό που δεν υπάρχει.

Λίγο αργότερα ο Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ως εξής: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι : (όπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτά που λες!!!».

Η τοποθέτηση αυτή του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει τα εξής:

«Δεν υπάρχει συγγνώμη για τη ΝΔ, για όσα είπε ο κ. Πολάκης. Ή τον αποπέμπει ο κ. Τσίπρας ή τον παίρνει αγκαλιά. Θα καταθέσουμε την πρόταση μομφής την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει τη Βουλή».

Πριν από λίγο θέση πήρε και ο ίδιος ο Στέλιος Κυμοπυρόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει τα εξής:

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός.

Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.

Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις