Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το Σάββατο η συναυλία "Κλασικοί δημιουργοί συνθέτουν για το Θείο Πάθος"

Πάτρα: Το Σάββατο η συναυλία "Κλασι...

Θα λάβει μέρος και η διακεκριμένη μέτζο σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη μεγάλη θρησκευτική συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας, με το γενικό τίτλο: ‘’Κλασικοί δημιουργοί συνθέτουν για το Θείο Πάθος’’.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία (συνδιοργανωτής της συναυλίας, στην οδό Κανελλοπούλου 72), στις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Θα μετάσχει η διαπρεπής μέτζο σοπράνο, Ειρήνη Καράγιαννη από την Αθήνα, η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου], η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου] και η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός]. Πιάνο θα παίξουν οι καθηγήτριες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μαρίνα Μυλωνά και Λούση Χριστοδούλου. Κρουστά ο καθηγητής του ΩΔΕΙΟΥ: Κώστας Κονδύλης.

Στη συναυλία θα ερμηνευτούν έργα των κλασικών συνθετών: LEO DELIBES, GIOVANNI BATISTA PERGOLESI, FRANZ SCHUBERT, WOLFGANG AMADEUS MOZART, LORENZO PEROSI, GEORGE FR. HAENDEL, αλλά και των συγχρόνων συνθετών: DEAK GYORGI BARDOS, ALLEN POTE, BOB CHILCOTT και του Θεόδωρου Αντωνίου που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture