Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: 3 θρησκευτικές συναυλίες στον Καθολικό ιερό ναό

Πάτρα: 3 θρησκευτικές συναυλίες στον Καθ...

Την Τετάρτη 17/4 η συναυλία «Απ’ τον Γολγοθά στην Ανάσταση»

Τρεις θρησκευτικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στον Καθολικό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου στην οδό Μαιζώνος στο πνεύμα των αγίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας που πλησιάζουν.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στις 20.00 θα λάβει χώρα θρησκευτική συναυλία του Μουσικού σχολείου Πατρών με τίτλο «Απ’ τον Γολγοθά στην Ανάσταση».

Συμμετέχουν η νεανική χορωδία του Μουσικού σχολείου της Πάτρας (διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου και η Πολυξένη Κωνσταντάκη: όργανο) και η Φιλαρμονική ορχήστρα του Μουσικού σχολείου με υπεύθυνο τον Γεώργιο Μπουρδόπουλο. Διευθυντής του Μουσικού σχολείου είναι ο Σταμάτης Λέκκας.

Η είσοδος στην συναυλία είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί μία συναυλία την Παρασκευή 19/4/2019 στις 21.00 από την χορωδία Cantelena με τίτλο «Musica sacra» όπου κι εδώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ στις 22 Απριλίου 2019 (Μεγάλη Δευτέρα) στις 20.00 πάντα στον Καθολικό ναό της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί συναυλία όπου θα παρουσιαστεί το Stabat mater του Pergolesi. Συμμετέχουν η Λένα Σουρμελή – σοπράνο, η Χρύσα Πανταζοπούλου – μέτζο σοπράνο και η χορωδία Αντηχώ. Στο εκκλησιαστικό όργανο θα συνοδεύσει η Έλενα Φέντκο.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο.

Η Καθολική εκκλησία διανύει φέτος αυτήν την εβδομάδα την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα ωστόσο είθισται στην χώρα μας οι καθολικοί να γιορτάζουν το Πάσχα μαζί με τους Ορθοδόξους, άρα η Μεγάλη εβδομάδα θα είναι κανονικά από την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture