Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλημμύρισε ξανά λόγω βροχής, το Πειραματικό δημοτικό σχολείο στο Πανεπιστήμιο - ΦΩΤΟ

Πλημμύρισε ξανά λόγω βροχής, το Πειραματ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τις εικόνες

Για άλλη μια φορά οι γονείς κλήθηκαν να πάρουν τα παιδιά τους την ίδια στιγμή που τα πήγαν το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο τους. Στο δημοτικό σχολείο του πειραματικού στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, οι αίθουσες θύμιζαν λίμνες, σήμερα το πρωί.

Οι μικροί μαθητές με δυσκολία έφθασαν μέχρι το διάδρομο του σχολείου τους. Οι αίθουσες είχαν πλημμυρίσει από το βρόχινο νερό, που πέρασε μέσα από την οροφή του κτιρίου, που έχει διαπιστωθεί πως έχει σοβαρό πρόβλημα στεγανότητας.

Σε επικοινωνία του thebest.gr με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, μας διαβεβαίωσε πως τα χρήματα υπάρχουν για επισκευές και οι επικοινωνίες έχουν γίνει με μηχανικούς του δήμου. Ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δεν επιτρέπουν τις εργασίες στεγανοποίησης και ενίσχυσης της οροφής του σχολικού κτιρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο πλημμυρίζει από τα βρόχινα νερά, αναγκάζοντας τους γονείς των μικρών μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους από το δημοτικό του πειραματικού, που γεμίζει νερά στο πάτωμα, ακόμη και τα θρανία με την πρώτη δυνατή βροχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις