Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άρης Σπηλιωτόπουλος: "Δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες"

Άρης Σπηλιωτόπουλος: "Δεν υπάρχουν ...

Σχόλιο για πληροφορίες που τον θέλουν να ετοιμάζει κόμμα με Παπακώστα και Τσιτουρίδη

Συνεργάτες του Πατρινού πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλου σχετικά με δημοσιεύματα αναφέρουν τα εξής:

«Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πληροφορήθηκε τη δημοσίευση σεναρίων που τον αφορούν. Ξεκαθαρίζουμε ότι και στο παρελθόν και στο παρόν έχει γίνει κοινωνός απόψεων και προτάσεων από πολλούς φίλους και συνεργάτες και από πολιτικούς σχηματισμούς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες...

Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ. Αυτό είναι αναμενόμενο για ένα στέλεχος που δεν έχασε εκλογές αλλά παραιτήθηκε για την παράταξη ώστε να δώσει τη μάχη του Δήμου της Αθήνας και συνεπώς είναι εν ενεργεία όπως άλλωστε και όσοι από τη ΝΔ παραιτηθούν για να δώσουν τη μάχη των Ευρωεκλογών.

Το ηθικό πλεονέκτημα δεν τεμαχίζεται και δεν ράβεται ανάλογα με εκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους....», αναφέρει το AΠΕ - ΜΠΕ

 

Άρης Σπηλιωτόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Σάββας Τσιτουρίδης ετοιμάζονται για δικό τους κόμμα

 

Χθες το τηλεγράφημα του AΠΕ - ΜΠΕ ανέφερε: Δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία: τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις