Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακυρώνεται οριστικά η αποψινή συναυλία των "Rotting Christ" στην Πάτρα- Για σκοτεινές δυνάμεις κάνει λόγο ο τραγουδιστής του συγκροτήματος

Ακυρώνεται οριστικά η αποψινή συναυλία τ...

Η ανακοίνωση του frontman του συγκροτήματος

Με ένα μήνυμα στο facebook o frontman του συγκροτήματος «Σάπιος Χριστός» ανακοίνωσε ότι η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στην Πάτρα ακυρώνεται, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η διοργανώτρια εταιρεία.

"Δεν βγάλαμε άκρη"- Η ανακοίνωση του διοργανωτή για την ακύρωση της σημερινής συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα

 

Η συναυλία που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο

 

Τα εμπόδια που υπήρξαν δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν και η συναυλία για την οποία έχει σάλος στο πανελλήνιο, τις τελευταίες μέρες δε θα γίνει.

"Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε οτι μπορούσαν ωστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα που ανέδειξε το thebest.gr ξεκίνησε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Νικολακόπουλο, που στηρίζεται από την «Χρυσή Αυγή», ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει ώστε να μην γίνει η συναυλία.

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μεσαίωνα

 

Στην συνέχεια, ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με 4 ακόμα άτομα, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να ματαιωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος επειδή όπως υποστηρίζουν προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών.

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μεσαίωνα και αναφέρει με δηλώσεις του στο thebest.gr ότι η πρώτη ενημέρωση που είχαν από το Δήμο της Πάτρας ήταν ότι η συναυλία τους δεν θα πραγματοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου της Πάτρας, λόγω του περιεχομένου της.

Για νέο μεσαίωνα κάνει λόγο η εταιρεία που φέρνει στην Πάτρα το συγκρότημα «Σάπιος Χριστός»- ΟΛΗ η ανακοίνωση

Από την πλευρά του Δήμου ανακοινώθηκε ότι η ματαίωση οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα. H απάντηση του Δήμου της Πάτρας για την ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος "Σάπιος Χριστός"

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία στην "Αίγλη" αύριο Σάββατο, με βολές του κατά του Δήμου της Πάτρας, αναφέρει ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του τραγουδιστή του συγκροτήματος

Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί!

Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Η ελευθέρια του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά θα γίνει ...NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

Υ.Γ.
1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!

Σε ανακοίνωση της η διοργανώτρια εταιρεία ανέφερε για την ακύρωση της αποψινής συναυλίας:

Μετά από πολύωρη συζήτηση με το Δήμο Πατρέων και το Δήμαρχο προσωπικά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν βγάλαμε καμία άκρη. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας δυνατός χώρος που να μπορέσει να μας φιλοξενήσει για να γίνει το live σήμερα.

Ως διοργάνωση απευθυνθήκαμε σε όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να γίνει αυτό το live, του οποίου τη διεξαγωγή πήραμε πολύ προσωπικά μιας και θιχτήκαμε και εμείς ως διοργανωτές και οι φίλοι αυτής της σπουδαίας μπάντας, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ. Φάνηκε όμως διαλλακτικός στο να εξετάσει το θέμα μας για νέα αίτηση σε νέα ημερομηνία. Είμαστε σε επικοινωνία με το Σάκη Τόλη προκειμένου να μας δώσει νέα ημερομηνία και να κάνουμε εκ νέου την αίτηση στο Δήμο.

Θα αναρτήσουμε για λόγους διαύγειας την αίτηση μας στη σελίδα του event, έτσι ώστε να ξέρετε κι εσείς τι συμβαίνει, και επιτέλους να εξιχνιάσουμε πόσο μας δουλεύει ο Δήμος και αν μας δουλεύει. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ. Μπορείτε όλοι να πάρετε τα χρήματα της προπώλησης σας πίσω, τόσο στα φυσικά σημεία, όσο και στη Βίβα. Σας ευχαριστούμε όλους για την απέραντη στήριξη σας και ελπίζουμε ολόψυχα να τα πούμε όλοι μαζί στη νέα ημερομηνία!!! Stay tuned, θα υπάρξουν κι άλλες ενημερώσεις!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις