Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ

Η ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κατακτώντας το παλάτι και τους σκοτσέζους

Εκθαμβωτική χαρακτηρίστηκε στα βρετανικά media η μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγος του χολιγουντιανού σούπερ σταρ Τζορτζ Κλούνει στις δυο τελευταίες της εμφανίσεις επί αγγλικού εδάφους δικαιώνοντας τον τίτλο του style icon. Με την ψιλόλιγνη σιλουέτα που απογειώνει ό,τι κι αν φορέσει και τα μαλλιά της πιο κυμματιστά και μακριά από ποτέ, ξεσήκωσε καταιγισμό φλας, ενώ ο σύζυγός της ήταν πιο στοργικός και τρυφερός από ποτέ πλάι της.

 

 

 

Η 41χρονη λιβανέζα θάμπωσε τον πρίγκιπα Κάρλο στο παλάτι του Μπάκινχαμ με λευκή couture τουαλέτα Jean Louis Scherrer bu Stephane Rolland του 2007. Ηταν μια δημιουργία σε αρχαιοελληνική γραμμή με πτυχές και ντραπαρίσματα, διέθετε μπέρτα και ένα ολοκέντητο χρυσό μανίκι.Η Αμάλ έδειξε έτσι πως η υψηλή ραπτική ως πραγματική τέχνη δεν φεύγει από τη μόδα ενώ οι εφημερίδες αποκάλεσαν την περιβολή της «βασιλική».  Μαζί με τον άντρα της και τους ηθοποιούς Τζος Χάρτνετ, Μπένεντικτ Κάμπρμπατς, Τσιζουετέλ Εζιοφόρ, Λιουκ Εβανς ήταν τιμώμενοι καλεσμένοι του σωματείου Prince’s Trust International.

 

Την Πέμπτη το βραδάκι η Αμάλ έλαμψε σε φιλανθρωπική εκδήλωση λοταρίας στο Εδιμβούργο της Σκωτίας με ολόσωμη μαύρη-μπλε φόρμα της Stella Mc Cartney σε χαλαρή γραμμή και από βαρύ σατέν, που άφηνε τον ένα ώμο έξω. Μια φαρδιά, δερμάτινη ζώνη που αναδείκνυε τη μέση- «δαχτυλίδι» της διάσημης νομικού, λεοπάρ τσαντάκι αλλά και κλασικές γόβες Louboutin συντέλεσαν σε μια περιβολή υπόδειγμα για δημόσια εκδήλωση. Στη θέα του ζευγαριού ο κόσμος ήταν πάρα πολύ εκδηλωτικός και ειδικά τα νεαρά κορίτσια έδειχναν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένα. Πάντα ζεστός και προσιτός, ο Τζορτζ δεν αρνήθηκε selfie φωτογραφίες και μίλησε σε πολλούς από το πλήθος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View