Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το νέο φιλμ του Άγγελου Φραντζή "Ακίνητο Ποτάμι" στο ΗΒΟ

Το νέο φιλμ του Άγγελου Φραντζή "Ακ...

Στις Ελληνικές αίθουσες θα βγει στις 21 Μαρτίου 2019

Η νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή «Ακίνητο Ποτάμι – Still River» εντάσσεται στην ταινιοθήκη του HBO Europe, ενός από τα μεγαλύτερα συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, με παρουσία σε πάνω από 14 χώρες.

Όπως αναφέρει το flix.gr, λίγες μέρες πριν την έξοδό της στις Ελληνικές αίθουσες, στις 21 Μαρτίου 2019 σε διανομή από τη Danaos Films, το «Ακίνητο Ποτάμι», η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Άγγελου Φραντζή κατάφερε να ξεκινήσει συνεργασία με την πλατφόρμα του ΗΒΟ.

To HBO Εurope είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνδρομητικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, με παρουσία σε 14 χώρες, κι αυτό θα δώσει στην ταινία ένα δυνητικό κοινό εκατομμυρίων θεατών.

Το «Ακίνητο Ποτάμι» έχει ως κεντρικούς ήρωες την Άννα (Κάτια Γκουλιώνη) και τον Πέτρο (στο ρόλο ο Ανδρέας Κωνσταντίνου), ένα ζευγάρι που πρόσφατα μετακόμισε σε μια βιομηχανική πόλη της Σιβηρίας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνου, που ανακαλύπτει ότι η Άννα είναι έγκυος, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο μέχρι πρότινος ακλόνητος δεσμός τους βρίσκεται σε κρίση, καθώς η σχέση τους μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα στο ορθολογικό και το πνευματικό. Με φόντο τα εντυπωσιακά παγωμένα τοπία της Σιβηρίας, το «Ακίνητο Ποτάμι» είναι ένα συγκινητικό δράμα γεμάτο σασπένς, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την πίστη που αγωνίζονται μπροστά στην αμφιβολία.

Το φιλμ που θεωρείται το πιο φιλόδοξο έως τώρα φιλμ του Άγγελου Φραντζή, μετά την πρώτη του προβολή στο 59ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (όπου απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου), συνάντησε το διεθνές κοινό του στο Ταλίν της Εσθονίας (Tallinn Black Nights Film Festival), σε μια προβολή που το έφερε πιο κοντά στον τόπο γέννησής του, αφού το φιλμ είναι Ελληνική, Γαλλική και Λετονική συμπαραγωγή, γυρισμένη εκτός από την μακρινή Σιβηρία και στην γειτονική στην Εσθονία, Λετονία.

To «Ακίνητο Ποτάμι» του Αγγελου Φραντζή θα κάνει πρεμιέρα όπως προείπαμε, στις 21 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Danaos Films.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture