Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας: Ο «large» Υφυπουργός κ. Κόκκαλης

Ιάσονας Φωτήλας: Ο «large» Υφυπουργός κ. Κόκκαλης

Κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας αναφέρει τα εξής: "Στο πρόσφατο ταξίδι των 10.000 ευρώ του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στη Νέα Υόρκη αναφέρεται με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, τα έξοδα μετακίνησης του Υφυπουργού και των συνεργατών του στοίχησαν 9.135 ευρώ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δαπανήθηκαν 10.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση εγκρίθηκε πίστωση ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης δημοσίων σχέσεων σε εταιρεία των ΗΠΑ. Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα καθώς και πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για αποστολές στο εξωτερικό και για δημόσιες σχέσεις.

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης με ΑΚΕ:

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Θέμα: Ο «large» Υφυπουργός κ. Κόκκαλης

Ακριβά στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο το ταξίδι του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Βασίλη Κόκκαλη στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Ο Υφυπουργός συνοδευόμενος από δυο συνεργάτες του πέταξε στις 14 Φεβρουαρίου για την Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετέχει στο ελληνοαμερικανικό αγροδιατροφικό forum για να προωθήσει τα ελληνικά προϊόντα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα έξοδα μετακίνησης του Υφυπουργού και των συνεργατών του στοίχησαν 9.135 ευρώ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δαπανήθηκαν 10.000 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, με σχετική απόφαση εγκρίθηκε πίστωση ύψους 10.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης δημοσίων σχέσεων σε εταιρεία των ΗΠΑ.

Επειδή οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες οφείλουν να γνωρίζουν που και πως δαπανώνται τα χρήματά τους.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

  1. 1. Πόσο κόστισε συνολικά το ταξίδι του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη και των συνεργατών του στη Νέα Υόρκη; Παρακαλώ όπως κατατεθούν τα σχετικά τιμολόγια.
  2. 2. Πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για αποστολές στο εξωτερικό και για δημόσιες σχέσεις; Παρακαλώ να κατατεθούν αναλυτικά στοιχεία και τα σχετικά τιμολόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις