Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ποιητική συνάντηση για έναν κόσμο χωρίς τείχη

Πάτρα: Ποιητική συνάντηση για έναν κόσμο...

Γίνεται σε ταυτόχρονα τον Φεβρουάριο σε 150 χώρες με 500 ποιητικές εκδηλώσεις

Το Γραφείο Ποιήσεως σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Nouveau και τη λέσχη Ανάγνωσης Ποίησης "Jean Moreas" διοργανώνουν την Ποιητική συνάντηση "Ένας Κόσμος Χωρίς Τείχη"  στην Πάτρα την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στο χώρο του βιβλιοπωλείου Nouveau στις 21.00 . Το Γραφείο Ποιήσεως  μετά την  επικοινωνία με τον  ποιητή  Fernado Rondon που  έχει την  ευθύνη αυτής της  παγκόσμιας διοργάνωσης συνομιλεί με αυτή την διοργάνωση που  γίνεται σε ταυτόχρονα τον Φεβρουάριο  σε 150 χώρες με 500 ποιητικές  εκδηλώσεις.

Την ίδια ώρα που στην Πάτρα γίνεται η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί και στην Λάρισα όπου οι ποιητές των δύο εκδηλώσεων θα συνομιλήσουν και μέσω του διαδικτύου.

Στην εκδήλωση είναι προσκαλεσμένοι  ποιητές, συγγραφείς, ενεργοί πολίτες οι οποίοι μπορούν να διαβάσουν ποιήματα δικά τους ή άλλων, που έχουν ως κεντρικό επίπεδο ανάγνωσης τα "οποία τείχη " θέτουν οι Καθημερινότητες των σύγχρονων ανθρώπων. Ποιήματα κατά της μισαλλοδοξίας, των αποκλεισμών και των οποίων συμπεριφορών που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture