Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νικολόπουλος-Καμμένος: Τα μηνύματα που αντάλλαξαν, οι καταγγελίες για εκβιασμό και οι μηνύσεις

Νικολόπουλος-Καμμένος: Τα μηνύματα που α...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. Η αστυνομία διαβίβασε στον κ. Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Αυτά είναι τα μηνύματα που έστειλε ο Καμμένος στον Νικολόπουλο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα διαγράψει απόψε από την κοινοβουλευτική ομάδα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, φέρεται να προσπαθούσε επίμονα τις τελευταίες ώρες να επικοινωνήσει με τον Νίκο Νικολόπουλο, καθώς αποτελεί την τελευταία ελπίδα του για τη διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις».

Επίσης, κατά τον μηνυτή κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Απαντώντας, ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα το μήνυμα που προκάλεσε την επίμαχη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις