Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ "ΑΣΤΕΡΙΞ" ΑΦΗΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟ "GLASS" ΚΑΙ ΤΗ "ΝΟΝΑ" ΤΟΥ ΖΑΠΑΤΙΝΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΝΕΜΑ

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ "ΑΣΤΕΡΙΞ" ΑΦΗΣΕ ΔΕΥ...

Το θρίλερ "Glass" πάντως έπιασε κορυφή στις ΗΠΑ

Μία παιδική γαλλική animation ταινία που παίζεται και στην Πάτρα, το «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»» βρέθηκε στην κορυφή του εγχώριου box office, το περασμένο 4ήμερο, 17-20 Ιανουαρίου 2019 κόβοντας πάνω από 38.000 εισιτήρια σε 112 αίθουσες πανελλαδικά, αφήνοντας το πολυδιαφημισμένο θρίλερ «Glass» του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τον Τζέιμς ΜακΑβόι, τον Μπρους Γουίλις και τον Σάμιουελ Τζάκσον τελικά 2ο με σχεδόν 31.000 εισιτήρια σε 102 αίθουσες πανελλαδικά.

Το «Glass» που παίζεται και στην Πάτρα πήγε πάντως στο νούμερο 1 του box office των ΗΠΑ το τριήμερο της πρεμιέρας του 18-20/1/2019 με περισσότερα από 40 εκατομμύρια δολάρια, αν και οι ειδικοί θεωρούσαν ότι μπορεί και να άγγιζε τα 50, κάτι που μπορεί πάντως να καταφέρει αξιοποιώντας την αργία Martin Luther King της Δευτέρας 21/1.

Όσο για την Ελληνική κωμωδία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά» με τον Θανάση Τσαλταμπάση, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τη Demy, που γυρίστηκε στη Νάξο και οργανώθηκε και πρεμιέρα και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare την περασμένη Δευτέρα με ιδιαίτερη επιτυχία, ξεκίνησε καλά αλλά όχι εντυπωσιακά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το flix.gr, το «Περιμένοντας τη Νονά» του Νίκου Ζαπατίνα σε 91 αίθουσες πανελλαδικά, πλησίασε τα 19.000 εισιτήρια. Την ίδια ώρα οι άλλες δύο Ελληνικές κωμωδίες που έχουν προηγηθεί στις αίθουσες, «Αιγαίο SOS» έφτασε τα 220.000 εισιτήρια μέχρι και σήμερα και το «The Bachelor 3» τα 219.875.

Όσο για το «Βαποράκι» του Κλιντ Ίστγουντ συνεχίζει να προσελκύει θεατές φτάνοντας σε 3 εβδομάδες τα 123.000 εισιτήρια και το Οσκαρικό «Πράσινο βιβλίο» πλησιάζει τα 50.000. Και τα 2 αυτά ωραία φιλμ παίζονται και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture