Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βασιλική Ανδρικοπούλου: Η σαγήνη του ρωσικού κλασικού μπαλέτου

Βασιλική Ανδρικοπούλου: Η σαγήνη του ρωσ...

Στο The Best Magazine που κυκλοφορεί

Η πειθαρχία του ρώσικου κλασικού μπαλέτου, η αρμονία του σύγχρονου χορού και η δυναμική της τζαζ διαμορφώνουν έναν μαθητή χορού, είτε ερασιτέχνη είτε επαγγελματία. Συνδυάζοντας άψογα την τέχνη με τον αθλητισμό, ο χορός αποτελεί αναμφίβολα μια μοναδική ενασχόληση για παιδιά και ενήλικες.

Οι μαθητές της Σχολής Μπαλέτου και Σύγχρονου Χο­ρού Βασιλικής Ανδρικοπούλου έχουν υιοθετήσει ακρι­βώς αυτό μέσα από τη συνεχή καθοδήγηση της δα­σκάλας τους, Βασιλικής Ανδρικοπούλου. Η Βασιλική Ανδρικοπούλου χορεύει από τρεισίμισι ετών παιδάκι.

Εχει αποφοιτήσει από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Νίκης Κονταξάκη - Νικολέτας Μπακά­λη στην Αθήνα και το βιογραφικό της λαμπρύνουν διπλώματα κλασικού μπαλέτου σύστημα Vaganova, τζαζ, modern dance theatre σύστημα Limon, και συμ­μετοχές σε πολυάριθμα σημαντικά σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη Σχολή Χορού Βασιλικής Ανδρικοπούλου διδά­σκονται:

- ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ - ΣΥΣΤΗΜΑ VAGANOVA

- ΣΎΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΎΣΤΗΜΑ (LIMON)

- MODERN, JAZZ, BARRA A TERRE, ΑΣΚΉΣΕΙΣ

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΩΝ & ΕΥΛΥΓΙΣΊΑΣ

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της σχολής:

Οι μαθητές αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες με σεμινά­ρια σημαντικών καλλιτεχνών, όπως συνέβη πρόσφατα με την πρώτη χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελεάνα Ανδρεούδη. Επιπλέον συμμετέχουν σε γεγονό­τα χορού όπως το ετήσιο φιλανθρωπικό gala του Σ.Ι­.Σ.Χ.Ε. στην Αθήνα και σε παραστάσεις των Ρώσικων Μπαλέτων με επαγγελματίες χορευτές από τη Μόσχα.

Κάθε Ιούνιο η σχολή κλείνει την ακαδημαική χρονιά με μια επιτυχημένη παρουσίαση χορογραφιών που προ­καλεί τα καλύτερα σχόλια. Οι μαγευτικές, αλλά απαι­τητικές χορογραφίες της Βασιλικής Ανδρικοπούλου και η άψογη εκτέλεση των μαθητών αποδεικνύουν την πρόοδό τους. Το Δεκέμβριο πραγματοποιούνται ανοι­κτά μαθήματα στον χώρο της σχολής.

Μεσολογγίου 11, Ψηλαλώνια - Πάτρα.

Τηλ. 2610 312573

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά