Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Τελευταία ημέρα στο Καραμανδάνειο σήμερα για τον Γιώργο Κροκιδά και άλλους τέσσερις γιατρούς- Τι θα γίνει με τα κενά

Τελευταία ημέρα στο Καραμανδάνειο σήμερα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Λόγω συνταξιοδότησης

Μετά από πολλά χρόνια εργασίας και προσφοράς στους μικρούς ασθενείς της Πάτρας και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, πέντε γιατροί αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Η σημερινή ημέρα δεν είναι μόνο η τελευταία του 2018 αλλά και η τελευταία κατά την οποία οι γιατροί αυτοί εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πρόκειται για τον Διευθυντή της Παιδιαιτρικής Κλινικής Γιώργο Κροκιδά, για τον διευθυντή του Παιδονευρολογικού Τμήματος, Νικόλαο Διαμαντόπουλο, τον διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής, Γιώργο Χριστοδούλου, τον διευθυντή ΕΣΥ, υπεύθυνο του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, Αθανάσιο Γαζή και τον Γιώργο Παπαπαύλου από το Τμήμα Μεσογειακής Αναιμίας.

Η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου μιλώντας στο thebest.gr επεσήμανε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να καλυφθούν όσο το δυνατόν συντομότερα τα κενά.

Ήδη όπως εξηγεί έχει προκηρυχθεί μία θέση παιδιάτρου ενώ είναι σε εξέλιξη η πρόσληψη ενός γιατρού στο Παιδονευρολογικό Τμήμα και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία τα περιστατικά θα καλύπτονται με τη βοήθεια γιατρού από άλλο νοσοκομείο. Επίσης, επίκειται η προκήρυξη δύο θέσεων για την ορθοπαιδική.

Το κενό του κ. Παπαπαύλου από τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας γίνεται προσπάθεια να καλυψθεί από επικουρικό γιατρό , τονίζει η κ. Γεωργιοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being