Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΦΟΥΞΙΑ COUTURE ΤΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ VAN…

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ: ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΦΟΥΞΙΑ COUT...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H εικόνα της Σταχτοπούτας δεν ξεθωριάζει ποτέ

Ουδέποτε φοβήθηκε να εντυπωσιάσει η 49χρονη λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και στη νεουορκέζικη πρεμιέρα της νέας της ταινίας Second Αct «τρέλανε κόσμο» με μια τούλινη, ογκώδη τουαλέτα σε έντονο ροζ-φούξια του Giambattista Valli. Το ότι η πελώρια couture δημιουργία δεν χωρούσε σε «κανονικό» αυτοκίνητο, οπότε η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει limo van για τη μεταφορά της στο σινεμά και το κόκκινο χαλί, ήταν μια είδηση που έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου.

 

Το Harpers Bazzar κάνει λόγο για enormous couture gown και άλλα media για ρούχο που κόβει την ανάσα, το οποίο όλες οι γυναίκες ονειρεύονται να φορέσουν κάποτε.

Τα «φύλλα» από τούλι αμέτρητα, κοντά μπροστά και με μια «ουρά- σύννεφο» πίσω. Στο πλευρό της σταρ ο αγαπημένος της Αλεξ Ρονγτρίγκεζ, βετεράνος του μπέιζμπολ, ο οποίος την βοηθούσε να περπατήσει και τη φωτογράφιζε διαρκώς. Η J Lo συνδύασε αυτό το παραμυθένιο φόρεμα με δίπατα μεταλιζέ πέδιλα, ανεπιτήδευτο κοτσάκι και πολύ φυσικό μακιγιάζ.

Ο ιταλός μόδιστρος Giambattista Valli έχει συνδεθεί με τέτοια θεαματικά ρούχα στο red carpet, καθώς η Ριάνα, η Lady Gaga, η Κιάρα Φεράνι τα έχουν φορέσει κάνοντας αίσθηση. Αγαπημένος designer της Ευγενία Νιάρχος και της Μπιάνκα Μπραντολίνι, θεωρείται ένας μεταμοντέρνος, ρομαντικός και «τεατράλε» διάδοχος του Valentino.

Στην κομεντί Second Act η Λόπεζ υποδύεται μια μάνατζερ καταστήματος και συμπρωταγωνίστριά της είναι η Βανέσα Χάτζενς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View