Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 17 Ιανουαρίου 2019 έρχεται στις αίθουσες η Ελληνική κωμωδία «Περιμένοντας τη Νονά»

Στις 17 Ιανουαρίου 2019 έρχεται στις αίθ...

Θα την δούμε και στην Πάτρα

Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας («Το Φιλί της ζωής», «Εφάπαξ») επιστρέφει με μια νέα, αισιόδοξη κωμωδία για πραγματικούς φίλους, όπως λέει το δελτίο Τύπου, με τίτλο «Περιμένοντας τη Νονά». Το διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare στην Πάτρα και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή από την Odeon.

Στο «Περιμένοντας τη Νονά» παίζουν οι Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, η Demy, κ.α.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture