Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η DUR υποστηρικτής στο επετειακό 20ο Συνέδριο InfoCom World

Η DUR υποστηρικτής στο επετειακό 20ο Συν...

Πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής

Με μπλουζάκια DUR συμμετείχαν οι εθελοντές του Συνεδρίου InfoCom World, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής, συνεχίζοντας και στη φετινή έκδοση της διοργάνωσης την ανάδειξη των εξελίξεων που σημάδεψαν τα τελευταία 20 χρόνια την εγχώρια τηλεπικοινωνιακή αγορά.

Προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από όλο το φάσμα των ψηφιακών τεχνολογιών,  το συνέδριο φιλοξένησε για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο ραντεβού των leaders του χώρου και η DUR συνέβαλε με τη στήριξή της στην επιτυχημένη έκβαση της κορυφαίας συνάντησης, αφιερωμένης στις επαναστατικές τεχνολογικές εξελίξεις που αποτελούν την κινητήρια δύναμη του κοινωνικοοικονομικού μετασχηματισμού της επόμενης μέρας.

Η DUR με παρουσία στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1960, ενισχύει σταθερά  πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την καινοτομία και τις τεχνολογίες αιχμής, επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.

 

Λίγα λόγια για τη DUR

Η ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, με δυναμική παρουσία στην αγορά που ξεπερνά τον μισό αιώνα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας DUR είναι ο άνδρας που θέλει να ξεχωρίζει μέσα από ένα casual και παράλληλα επιμελημένο ντύσιμο, με στόχο τη διατήρηση της μακρόχρονης σχέσης πιστότητας που η DUR έχει χτίσει μαζί του, απαντώντας πάντα στην επιθυμία να συνδυάζει στο ντύσιμό του το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή. Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR διακρίνονται για τις κομψές, λιτές και άνετες γραμμές τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά