Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σωτήρης Σακελλαρόπουλος - Στον Ψαθόπυργο η κηδεία του

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σωτήρης Σακελλ...

Ήταν πατέρας του δημοσιογράφου Πάνου Σακελλαρόπουλου

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης Σωτήρης Παν. Σακελλαρόπουλος στα 91 του χρόνια.

Ο εκλιπών ήταν γεννημένος στα τέλη της δεκαετίας του 1920, από πατέρα ιερέα και ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου 2018 και η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου. Ο Σωτήρης Σακελλαρόπουλος που ήταν συνταξιούχος και είχε προ δέκα ετών χάσει την αγαπημένη του σύζυγο, ήταν πατέρας του συναδέλφου, δημοσιογράφου Πάνου Σακελλαροπουλου, ο οποίος εργάζεται στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ο Σωτήρης Σακελλαρόπουλος υπήρξε ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, ιδιαίτερα εργατικός και θρησκευόμενος. Είχε χάσει τους γονείς του σε πολύ μικρή ηλικία, παρόλ’ αυτά η οικογένεια παρέμεινε ενωμένη στα δύσκολα χρόνια μετά την Γερμανική κατοχή και αργότερα.

Ο Σωτήρης Παν. Σακελλαρόπουλος είχε ασχοληθεί με τη γεωργία, την οποία αγαπούσε και μελετούσε, ιδιαίτερα με την οινοπαραγωγή. Έκανε δυο παιδιά, τον Πάνο και τον Γιώργο που του χάρισαν και έξι εγγόνια, τα δύο εξ’ αυτών μάλιστα έχουν πάρει το όνομα του, Σωτήρης. Παράκληση της οικογένειας είναι όσοι δύνανται, να καταθέσουν χρήματα στο ναό της Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου για φιλανθρωπία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις